2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
10-08-2020, 00:42,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(09-08-2020, 18:34)bulancak28 Wrote: Çırak seçilseydi Bahçeşehir'i sponsor alacakmış, spor28 haberi

Çırak ile Enver Yücel bir dönem yönetimde yer aldılar gerçi Enver Yücel o zamanlar ensesi kalın adam değildi şimdi Türkiye'nin sayılı zenginlerinden biri yerel medyadaki yalakaların Karaahmet güzellemelerinden gına geldi neymiş efendim Enver Yücel Karaahmeti tanıyormuş benim bildiğim Enver Yücel Karaahmet Olgun gibi mafya kılıklı adamlar ile işi olmaz bir arkadaş yazmış Karaahmet için götünde donu yok kulüp yönetecek diye   Big Grin bu belki ağır ifade ama güreşçi Hamza'nın banka yönetim kuruluna atanması gibi birşey Karaahmetin başkan olması  Big Grin AKP'li ve Karahmetçi gazeticeler devrim yapıldı havasında hala takım dibi boyladığında umarım olmaz ama bu dediklerini unutmazlar umarım neyin kafasındalar sanki Koç, Sabancı kulübü satın aldı

Attached Files Thumbnail(s)

HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by heyulaanil28 - 10-08-2020, 00:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)