(26-02-2020, 21:02)maicon_28 Wrote: Kanka çok çok konu dışı
ama Ünal Karaman kötü mü futbol oynatıyordu ?
Yani Ts maçlarına çok bakamam ama ara sıra bakabildiğim kadarıyla da Ünal hoca döneminde göze hoş gelen futbol oynuyorlardı, iyiydi futbolları
Hatta gönderilme sürecinde kaos çıktı. Taraftarın %80-90 ı kazan kaldırdı ben de şaşırmıştım. Diğer yandan %10-20 lik bir kesimde doğru karar verildi, takım kalitesinin altında oynuyordu, takım maç sonlarına doğru düşüyordu (fizik ve psikolojik olarak) vs. gibi şeyler diyordu
Cidden sıkıntı neydi 
sana çok net anlayacağın bi örnek vereyim, ünalın taktik anlayışıyla ilgili. kaç sene öncesi ads başındayken bi Giresun maçı. ama o dönem cidden kötü durumdayız. e ads zaten malum her sene hayvani kadro kuruyor. 1-0 öne geçtiler. ve bizi 3 le çarpıp 5 e bölecek kalitede kadro yerden kalkmadı maç sonuna kadar. hayır türkiyede klasiktir zaten bu durum ama o kalitede takım için çok abes kaçıyordu. zaten sabaha kadar oynasan gol atmamız imkansız görünen bir maç. adamın taktik anlayışı öne geçince yatmak üzerine. bunu trabzonda da aynen uyguluyordu.
bende tek bir maç dahi 90 dk izlemişliğim yoktur. ama iptv var, arada denk gelen maçlarda yarım yamalakta olsa takılırım. ligin sonlarındaki gençlerbirliği ile kendi evindeki maç bile yattı adam resmen. ve sonunda yedi ve sondaki takıma puan verdi içerde. nerden baksan 25 yıldır futbola aşinayım takip etmek anlamında. trabzonun ilk kez böyle iddialı kadrosu var. hücum silahı çok fazla, top tekniği olan yıldız denebilecek oyuncular falan. ligde böyle çok fazla maç var ama en skandalı avrupa ligi elemesinde. deplasmanda 2 farkla kazanmış turu cebine koymuşsun. rakibin zaten seninle boy ölçüşebilecek kapasitede değilken birde skor avantajını alınca iş bitti formaliteye kaldı sandık. ki rövanşta trabzonda rakipte öyle ben bu turu geçicem inancıyla başlamadı maça. ama trabzon maç boyu yatınca resmen adamlara umut dağıttılar. 2-0 kazandılar ama 3 ü bulmaları an meselesiydi. formalite denen maçta az daha turu veriyordu. işte o maç vizyonsuzluğun nirvanasıdır bence. trabzon zaten kaç senedir avrupa kupalarında yok gibi, takım puanı olarak dibe vurmuş. hemde karşında yenilgiyi kabullenmiş zayıf bir takım ile içerde oynuyorsun. böyle maçlar aslında biçilmiş kaftandır avrupada puanı yükseltmek için. ama hiç o vizyona sahip olmadığı için, maçı versem bile tur cepte derken az daha turu bile veriyordu.
taraftar özellikle camia içinden geldiği için çok sahiplendi. birde geçen sene geldi ve o sene zaten kaçıncı olsa başarı sayılacaktı. bu senede yıllar sonra ilk kez takım potada olunca heyecanlandılar. oysa o kadroyla sadece formayı sahaya koysan daha fazla puan toplardı zaten. gs berbat, fb ondan berbat, bjk neredeyse dağılmış, böyle bir sezonu birdaha denk getiremezsin. böyle bi sezonda tarihin en iyi kadrosuyla bi zahmet potada kalsın zaten. şimdi ise ünal hocanın gidişine isyan edenlerin çoğunluğu eminim şükrediyordur. hüseyin hoca ile de kasımpaşa maçını izledim yine ara ara. 6-0 dan sonra bile nasıl ilerde basıyorlar. acaba dedim ilk maçında şov yapmak istedi ama gidişata bakılırsa aynen devam ediyor demekki.