15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ
(15-12-2019, 18:21)yirmisekiz Wrote:
(15-12-2019, 16:25)bulancak28 Wrote: Bu arada farklı bir noktaya daha değinmek istiyorum. Bilmiyorum tribün liderleri bu siteyi okuyorlar mı. Youtube'da bir çok takımın tribün videoları yer alıyor. Sivas'ından Malatya'sına, Samsun'undan Adana Demir'ine, Kocaeli'sinden Ankaragücü'ne kadar bu tribün atmosferini çok güzel yansıtıp sonra internete yükleyen kanallar mevcut. Bizde de böyle bir şey yapılabilir mi? Sosyal medyada bu sene güzel bir atılım yaptık, aynısını tribün içinde yapsak güzel olur diye düşünüyorum.

Youtube'da "Giresunspor tribün" diye aratınca 2-3 tane tek tük video çıkıyor, bir tanesi tee 3 yıl evvel ki Samsun deplasmanından mesela, diğeri Eskişehir play off maçı. Hazır taraftar da takım da havaya girmişken, bence böyle bir "ULTRAS" projesi güzel olabilir.

Her sene biraz daha geriye giden bir tribün için anlamsiz bu dedigin

Pek öyle düşünmüyorum. Takımın kötü olduğu zamanlarda evet tribün de kötüye gidiyor, ama takım ivme yakaladığı zaman bence taraftar da hakkını veriyor. 2-3 yıl önce olimpiyattaki ümraniye maçına 8000 kişi geldi mesela. Tamam bir Ads, Göztepe falan değiliz şu an, ama öyle bilinmeyen bir tribün de değiliz, olmamalıyız. Şu dediğim olayı Bolusporlular bile yapmış mesela, Bolu'nun tribünü bizden daha mı iyi?
15-12-2019, 20:21
Reply

Messages In This Thread
RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - by bulancak28 - 15-12-2019, 20:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)