19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor
kral1234 Online
Posting Freak

Threads: 1
RE: 19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor
Zamanında 5 maç arka arkaya maç kazandıktan sonra akp yönetiminden bi arkadaş takımın çıkma hedefi yok artık bu saatten sonra biraz durgunlaşacağız demişti. O zamanlar pek inandırıcı gelmemişti. Sonrasında o sene küme düşen 1461 ile berabere kalmıştık. 2 ay takım galibiyet yüzü göremedi. Yine aynı yıl küme düşen karşıyaka’ya Bilerek ve isteyerek 2-1 yenildik. O maçtan sonra pasoligi kırdım. Bankayı arayıp da iptal ettirdim. O sene güle oynaya şampiyon olabilecekken hadi bıraktım şampiyonluğu play offa rahat gidecekken birilerinin yüzünden son maça bıraktık herşeyi. Unutulmaz son Alanya maçı ve Balıkesir’de dilaverin golü.
Bi sonraki sene g.te bala play of yaptık. Ertesi sene play of oynatan hocayla devam etmedik. Yücel hoca devam etmek istemedi açıkçası..
Diyeceğim o ki Ümit hocanın dedikleri sadece bu yılı değil yılları kapsıyor. Yılmaz Vural ayrılırken söylediklerini duyunca adama sövüyorduk.Ama adam haklıymış.bize gol atan eski oyuncularımız son dakikada şampiyonluk golünü atmış gibi seviniyorlar. Demekki bişeyler olmuş.en acısı da şu: Şampiyonluk primleri verilmemiş oyuncuların ahı var üzerimizde.
28-01-2019, 00:49
Reply

Messages In This Thread
RE: 19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor - by kral1234 - 28-01-2019, 00:49

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)