(26-01-2019, 16:29)maicon_28 Wrote: (26-01-2019, 15:40)kerasus Wrote: (26-01-2019, 15:28)kral1234 Wrote: Adsye ne gömçürmüşler be
yazık laa demek ads oyuncularıda bilemediler yılmaz hoca gibi bir dehanın kıymetini. tabi yılmaz hoca çok çalışkan bi hoca olduğu için oyuncular istemediler onu. normalda premier ligde olması gereken hoca sırf mütevaziliğinden bizim ligimize şeref veriyor ama hain fetöcü oyuncular onu istemiyorlar.
yalnız var ya bizde çalışması gerçekleri görmemi sağladı.
Bizde çalışmasa algı oyunlarına, medyanın şovuna yenik düşerdim. İyi hoca olduğunu sanmaya devam ederdim
hocalığının bi b.k olmadığını hep bilirdim ama birkaç sene önce tribündergi de bi tespitle karakterini de öğrendim. birisi bunun için, sene sonu asla sözleşme uzatmaz yazın yatar kışın illaki hocasını kovan bi enayi klüp bulur yine paranın monacoyar demişti. ula harbi dikkat ettimde aynen öyle. asla sezon sonunu getirdiği takımla sözleşme uzatmaz yazın yatar tatilini yapar. kim uğraşacakki kampla transferle falan. adam tr liglerini çözmüş işte nasılsa bi enayi çıkacak. geçen sene bizdik o enayi. metin diyadin gibi hocayı beğenmedik ve yılmaz vuralı getirdik.
bu arada aslında doğru meslek seçmiş olsa belki heykeli bile dikilirdi. bu manyağı bi holdingin pazarlama müdürü yapacaksın, bak gör nasıl katlıyor satışları. hiçbir vasfı olmadığı halde kendini böylesine pazarlayan birisi eminim elinde iyi bi ürün hizmet olsa kimbilir nasılda satardı.