18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor
20-01-2019, 18:04,
RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor
+ Renan, Volkan, Tanase, hadi biraz da Berkan

- Dauda, Landel
Şu iki herif bugün sahada hiçbir şey yapmadı. Dauda gol atıyor kalsın dedik de yok aga çekilecek dert değil ya. Anca ceza sahasında top gelsin önüme vurayım. Golcü dediğimiz adamın 8 golü var, 3'ü Karabük'e karşı ikisi de penaltıdan. Ne ceza sahasında pozisyon alma var, ne rakiple mücadele var, ne top kontrolü var.
İlk devre takım o kadar çöptü ki Landel aralarında sırıtmıyordu. Takım biraz düzelince kabak gibi ortaya çıktı. İddia ediyorum Muhammed Reis oynasa biz bu maçı alırdık, o derece kötü.
Volkan'ı artıya yazdım ama bakmayın, koyunun olmadığı yerde Abdurrahman Çelebi misali o da. İkili mücadelelerde zayıf, sakatlık psikolojisi olsa gerek. Pozisyon yaratıyor eyvallah ama biraz bal yapmayan arı gibi.
Renan inşallah bozmaz. Uzun zaman sonra savunmada güven veren birini izledim. Ön libero da oynaması avantaj. Ayriyetten teknik bir adam.
Takım biraz daha toparlanmış ilk yarıya göre, en azından sahada ne oynadığımızı biliyoruz. Orta saha ve stoper şart. Hele sağ kanat şart oğlu şart.

-------------------------Kayacan----------------------------
-----------Aykut/Transfer--------Çağlar/Ferhat------------
Berkan/Savaş----------------------------Hüsam/Bahadır
------------Renan/Alperen--Tevfik/Transfer-------------
Transfer/Kağan------Tanase/Reis------Volkan/Cyriac
------------------------Cyriac/Dauda-----------------------
Reply

Messages In This Thread
RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - by bulancak28 - 20-01-2019, 18:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)