15.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunspor'umuz
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: 15.Hafta | Adana Demirspor - Giresunspor'umuz
Bozbağ yönetimi açıklaması gereknleri açıklamalı ve artık bırakmalıdır, üstte arkadaşın dediği gibi başkanlık makamında en büyük maddi ve manevi desteği alan kendisi hatta beyanlarıda ortada bu takım borçsuzdu bilmem neydi filan noldu kardeşim bu adamlara neden para veremedik kusura bakmayın adam haklı olan parasını ister kimse kusura bakması aykut süper ligde en az 5-6 takımda rahat oynar, fatih atik m.ildiz filan s2tiret abdülkadir filan hep menejer geçirmesi hep dedim yine diyorum bozbağ Giresunsporu zor gününde alarak ortaya çıkardı aldığı destekler ilede aldı yürüdü, üzerine düşeni fazlasıyla yaptı misyonu tamamlanmıştır.Hep tolere edildi çünkü o hakkı mevcut amma artık yaptıkları çelişir duruma gelmiştir. Ortada varolan çok ciddi soru ve sorunlar var ama benim içlerinde en çok merak ettiklerim Hamroun davası ile kararı çıkan arabaları alınan 2 hat şehir içi dolmuş nolduk kardeşim benzin istasyonu alamadık tamamda bunlar çıktıydı noldu ? Şeffaf başkan açıklasında bilelim...
Başkentten !
09-12-2018, 22:25
Reply

Messages In This Thread
RE: 15.Hafta | Adana Demirspor - Giresunspor'umuz - by turkuaz_0628 - 09-12-2018, 22:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)