9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz
(27-10-2018, 13:01)kerasus Wrote:
(27-10-2018, 00:49)mvsr Wrote: Ben sakatlık konusunda yönetimi suçluyorum.Ucuz ete yöneldikleri için sakat oyuncuları transfer ettiklerini düşünüyorum.
Tabi araştırmak lazım.Daha öncesinde ne gibi sakatlık geçirmişler, ne olmuş.
Ağır idman yapıyorlar desem Diyadin geçen yılda aynı programı uyguluyordu.Şansızlık desem çok basit kalır.

zaten yerli transferlerimiz genelde, bi dönem isim yapmış parlamış ama artık o zamanlarını mumla arayan isimler. ildiz olsun reis olsun böyle. takımları çok iyi ve formda oldukları için bırakmadı heralde bunları. yada biz parasını bastırıp almadık. piyasaları bittiği için iyice ucuzladılar diye aldık. bu şartlarda zaten bişey beklememek lazım. ayrıca yine tüm transferlerimiz çok geç yapılıyor çoğu oyuncumuz kampa katılamıyor. sonrada açığı kapatmak için fazla yükleniliyor heralde. 

ayrıca bir yerde herhangi bir şekilde sıkıntı varsa ben öncelikle oranın yöneticisini, 1. adamını tanırım. bu klübün 1. adamı da bozbağdır. klübü yöneten o sonuçta. ve olabilecek her türlü olumsuzlukta da 1. derece sorumlu odur.

kariyerinin iyi dönemindeyken aldığımız kaç yerli var ki zaten

5 sezonu toplasan toplamda 10 u falan biraz geçer sanırım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 27-10-2018, 23:19 by maicon_28.)
27-10-2018, 23:19
Reply

Messages In This Thread
RE: 9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz - by maicon_28 - 27-10-2018, 23:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)