9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
RE: 9.Hafta | İstanbulspor - Giresunsporumuz
özeti şimdi izledim .. ofsayt yok gibi. özette ikinciyi göstermiyor zaten üstü kapansın diye. miray kağan'a helal olsun. sangare geldiğinde bu çocuğu nasıl keseceğiz. yaklaşık 3 maçtır ferhat'ı seziyorum dikkat ediyorum. evet sene başında sol stoper diye iyi dedik ama harbi bomba. bu maçı o vermiş zaten. ha bu arada bu takımdan bir cacık olmaz reis oynadıkça. olumlu bir hareketi yok. aykut sakatlandı mı bilmiyorum ama savaş'ta allaha emanet bi pozisyonda kendisine takılıp düşüyor falan işimiz iş. emre uruç şu formu bi yakalasa da alsa şu sağ beki. uğur arslanda stoper oynasa. adam harbi joker. tamam bekte kötü ama en azından iş yapıyor. şu orta sahaya landel ve ildizden birisini koymuyorsan şüphe ederim. kürşad varsa husmani yoktur husmani varsa kürşad yoktur. ikiside top çıkartan orta saha . kürşad biraz daha çok açık kapatıyor ama husmani de o kadarını yapar bence . gerçi husmani de benim gözümde soru işareti. şu takımı kanatlar taşır başka birşey beklemeyin. başkan'da artık taraftarın gazını almalı. çünkü iyiye gitmiyor durum. keşke hakan hoca olsaydı da laf söylemeye hakkımız olmasaydı. kalpar iyi para kaldırmıştır ve skinde olmaz bu durum . hadi hayırlısı.
21-10-2018, 22:38
Reply

Messages In This Thread
RE: 9.Hafta | İstanbulspor - Giresunsporumuz - by Semih Karahan - 21-10-2018, 22:38

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)