2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip=Fenerbahçe
halil28 Offline
Member

Threads: 0
RE: 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Rakip=Kocaelispor
Bu mac icin soylemedim, ust turlarda oynayacagimiz maclar ne yazikki hem psikolojik hemde fizik olarak bizi ligden dusuruyo. Bunun orneklerini gectigimiz yillarda cok gorduk. Gecen sene basaksehir maclari yuzunden havaya girip ligi bile unuttu futbolcularimiz sagolsunlar. Turkiyede futbol kulturu bu ne yazikki. Kupayi bana gore hep kaldirsinlar. Alt lig takimlarinin bile yedek ciktigi, sifresiz kanalin bile canli verip reytinglerde dibe vurdugu, kupayi almadiktan sonra final oynasan dahi adinin konusulmadigi bi kupa olmasin zaten. Ingilterede bu tur kupalarin onemini artirmak icin, bazen ozellikle hafta sonuna verilip ,lig maclarini hafta icine aliyolar.  Hic bir konuda oldugu gibi futbolumuzlada avrupaya yaklasamadik. Yabanci futbolcularin bile arabistandan once son duragi halindeyiz. Futbolu yasaklamadan once ulke olarak kendimizi degistirmeliyiz. Bende bu kulturun icinde giresunsporum ligde basarili olsun diye varsin erkenden elensin diyorum.
18-10-2018, 01:06
Reply

Messages In This Thread
RE: 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Rakip=Kocaelispor - by halil28 - 18-10-2018, 01:06

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)