5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor
yalavu Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor
(19-09-2018, 00:27)stantheman05 Wrote:
(18-09-2018, 21:07)yalavu Wrote:
(18-09-2018, 20:35)Semih Karahan Wrote: şu hayri ülgen'e kaç yıldır acayip ayar oluyorum. yalakalık yapıyor bence. yıllardır giresunspor için dikkat ederim yorumlarına hep yerin dibine soktu. yok zemin berbatmış. normalde zemin iyidi maç günü de o kadar kötü değildi. osmanlıspor un zemini olsun diğer zeminler olsun. neler neler dediler. yok deplasman takımı gelince idman yaptırılcak stat yer yokmuş falan. harbi sinir oluyorum ya . oyuncu sakatlıkları olmuşmuş . ulan osmanlı stadında olan sakatlık baska yerde yok .
giresun maçı hakkında konuşurken mehmet zeki çelik hakkında konuşuyorlar. adam akıllı vakit ayrılmıyor .

Art niyet olabilir metin hocayı bunlar programa davet ediyor hoca gitmiyor bu nedenlerden biri olabilir hak verdiğim yanı ise yıllardır bu patates tarlasında oynuyoruz idman sahası yıllarca berbattı şimdi nasıl bilmiyorum kış yaklaşıyor bu iyi zamanlar spor salonu keza öyle bir ile yakışmıyor. Osmanlı’da nazik bir şekilde dile getirilen saha zemini bize Şahin bir dille söyleniyor

Sezon başında Erkan hocayla birlikte programa katılmışlardı,sebebinin o olduğunu sanmıyorum ama Hayri Ülgen beyefendi nasıl böyle tüm 1.lig takımları ve yönetimleri içinde böyle sevilip sayılıyor onu bilmiyorum. Bence 1.ligi takip eden daha kaliteli yorumcular olsa böyle isimlerin esamesi okunmaz televizyonlarda.
Onlar Afyon kampını ziyaret ettiler takımların çoğu oradaydı
19-09-2018, 07:59
Reply

Messages In This Thread
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - by yalavu - 19-09-2018, 07:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)