5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor
(17-09-2018, 13:57)28Giresun28 Wrote: Arkadaşlar forumu takip ediyor ancak yazmıyordum. Yanlış anlamayın yönetim yanlısı ya da karşıtı değilim. Ama sürekli değişimden bahsedilince merak ettim yönetime aday birileri mi var?

bu soruya 2 olumsuz ihtimali göz önüne alarak düşünelim. 

1. diyelimki aday falan yok. peki ne yapmalıyız? babasının şirketi gibi yönetmesine seyircimi kalmalıyız? taraftar dediğin sadece koyun gibi itaat edecek alkışlayacak, biletini alıp maçını izleyecek klübe maddi katkı sağlayacak ama asla eleştiri yapamayacakmı? söz hakkı olmasını geç, fikrini dahi söyleyemeyecekmi? 

2. ve diyelimki aday var ama oda hırsız, takımı soyup soğana çevirecek ordu mersinden beter olacaz. (ve malesef bu düşüncede çok fazla insan var). Peki böyle düşününce bozbağ ölümsüzlük iksiri içti ve yüzyıllarca yaşayıp 1000 yıl daha klüp başkanı olarak kalacağı garantisi mi var? yani bozbağ olmasa klüp batacaksa şuan sadece aman 2 sene sonra batalım diyemi destekliyoruz bu takımı biz? ha seneye ha sonraki sene bozbağ bırakacak ve batacaz diye bi mantık olurmu? eğer bu klüp batarsa birileri kötü yönettiği çaldığı için değil, kendisine kayıtsız şartsız itaat eden taraftar yüzünden batar. zamanında pekerinde nasıl ölümüne desteklendiğini de çok iyi hatırlıyoruz. üstelik büyük oranda aynı şahıslar tarafından olması çok enteresan. başkan kim olursa olsun, "naparsam yapayım nasıl olsa eleştiremezler beni" rahatlığında hareket etmemeli.
17-09-2018, 22:33
Reply

Messages In This Thread
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - by kerasus - 17-09-2018, 22:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)