chotanax
Giresunspor

Threads: 58
|
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz - Afjet Afyonspor
Bütün olumsuzluklara (özellikle sakatlıklar) rağmen gole kadarki oyundan memnunum ki 3-4 tane net olmak üzere 8-9 pozisyonumuz var. Rakibe verdiğimiz tek pozisyon ilk yarı karşı karşıya kaçan. Onu istisna sayarsak pozisyon vermeden maçı verdik.
Ergin çok ezildi, Dauda olsa rakip ceza sahasını dağıtabilirdi. Reis yine bir kişi eksik oynattı. Husmani için hemen olumsuz söylemeyelim, iki hafta önce imza attığı takımla, pirinç tarlası sahada ilk defa maça çıktı adam. İlk bir iki maçlarında Panos ve Kırgız Anton için çok düz, vasat altı vb yorumlar yapmıştık. Hüsam standart Hüsam işte, defans hattı rakibin de zayıf olması nedeniyle iyiydi bence. Landel ya grip vb bir hastalıktan çıkmış, ya da sorumsuz bir iki hareket yapmış ki yedek kalmış. Oyuna girince de canavar değil, kedi gibiydi bu sefer. Ba vardı oyuna renk katan, inşallah onu da kaybetmeyiz sakatlık yüzünden.
Bir de rakip çok antipatikti. İstisnasız her faule itiraz ettiler. Afyon, Giresunlular şehitliği falan derken iyi ilişkiler kurulabilir demiştim ama hacı başkanın umreye götürdüğü futbolcu grubu bu kadar iticiyse aman uzak dursunlar. Demek ki hacı da olsan üç puanı almak için her yol mübahtır.
Ben bu takımın ligi play off hattına girmeye çalışan, ya 1-2 puanla play off yapan yada kaçıran bir takım olacağını düşünüyorum. Bir de bundan sonra sakatlık yaşamayacaksak ben bu akşam kaybedilen 3 puana razıyım. Acilen sağlık ekibi ve antrenman düzeni olayına el atılmalı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
| 14-09-2018, 22:13 |
|