Ya afedersiniz ama yapacağınız algıyı s.kiyim. Ulan burada bir Allah'ın kulu bile çıkıp da Bozbağ'a başarısız demiyor. Mali disiplin anlamında, borç kapatma anlamında Türkiye'de ki en iyi başkan belki Bozbağ. Allah yaptığı her şeyden de razı olsun. Ama transfer konusunda, kadro kurma konusunda iyi değil. Ha bu ayıp birşey de değil yani her insanın her şeye yeteneği olacak diye bir şey yok. Ben de mesela futbol oynardım küçükken ama bildiğin kazmaydım. Ne var ki reflekslerim iyi di o yüzden stoper başladım sonra kaleci oldum. Bozbağ da yöneticilik anlamında evet on numara, ama transfer anlamında... Yani Allahaşkına bu takıma Okafor diye bi oyuncu geldi, adamı Google'da arattık bulamadık o derece. Ne yaparsın, bu işi bilen birilerini bulursun, hocanın raporuna göre hareket edersin, mali durumun elveriyorsa oyuncuyu alırsın.
Bir de bir şeyi 534123 kere söylenince artık o şeyin kıymeti kalmıyor. Şu dolapta soda yoktu içmeye su yoktu edebiyatını bir tarafa bırakmadan ne Bozbağ ne Giresunspor bir arpa boyu yol alamaz. Bazı şeyleri söyleyince bu kez biz muhalefet oluyoruz, suçlu oluyoruz. Geçsinler bu ayakları. Devre arası hiçbir şey yapmadan sadece bir forvet alacaktı. Hiçbir şey yapmasına gerek yoktu bile, bir tane forvet alacaktı sadece. Sırf Muriç'i alsa şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk.