@sokakbasimeyhane'nin mesajına ek olarak başkanın bu lige çıktıktan sonra direkt açıklaması var. Transferlerin %85-90 ınını yönetim kurulu ve biz yapıyoruz. %10 luk kısmı da hocanın isteğine bırakıyoruz. Eğer bütün transferleri hocaya bırakırsak işimiz yaş demişti.
Bir alt ligde mesela Ergün Penbe ve Ahmet Kazım Ertem kurmuştu kadroyu. Ahmet Kazım Ertem'in kurduğu kadroyu hayatım boyunca unutmam sanırım. Üst düzey kadro mühendisliği vardı, devre arası transfer yasağı olmasına rağmen gidenler olmasına rağmen Mehmet Birinci yönetiminde çıktık 1.lige. O kadro son 15 yılda kurulan kadrolarda kadro mühendisliği açısından 1 ile 3 arasındadır.
1.lige çıktık yönetim sazı eline aldı. Her sezon hocaya birkaç tane transfer hakkı veriliyor gerisi yönetimin. Zaten ilk çıktığımız sene de Mehmet Birinci'ye sadece takımda kalacak isimler soruldu, Sarıyer'den Barış Bakır'ı istedi, bir de Abdülaziz'i istedi diye biliyorum. Ondan sonraki sezonlarda öyle oldu.
Yani özetle bırakın tüm kadroyu hocanın istediği oyunculardan kurulmasını %10 luk yüzde bile değişmez
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma