Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
27-02-2018, 22:46,
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
"Yazık diyorum! 65 yaşında bir adam, teknik direktör, belli bir yaş olgunluğuna gelmiş bir insan bir söz söylerken ağzından çıkanı kulağı duymalı. Giresunspor çok büyük bir camiadır. Giresunspor'un stadyumuna, tesisine laf söylemek Yılmaz Vural'ın haddine değildir."

"Yılmaz Vural'ın 10 gün önceki açıklamalarına bakalım. O zaman ben büyük başkan, Giresunspor çok büyük bir takımdı. 10 günde Yılmaz Vural'ın durumu değişmiş.

Benim aldığım teknik direktör oyuncumu tanımalı, oyuncumun hangi mevkide oynayacağını bilmeli. Yılmaz Vural, Elazığspor maçında yedek kalecimiz Anıl'a 'Hüsamettin Tut sol bek oynar mı? ' diye soruyor Anıl da 'Ben bilmem' diyor. Vural, Murat Gürbüzerol'u ısınırken yanına çağrıyor 'Oğlum 10 numara oynar mısın?' diye soruyor. Murat da 'Sağ önüm ama takım geride oynarım' diyor. Yılmaz Vural, Murat Gürbüzerol'a 'Biraz daha ısın' diyor. Sonrasında, 'Gir lan oyuna' diyor. Benim Giresunspor'u emenat ettiğim teknik direktör takımı tanımalı."

"Yılmaz Vural buradan ayrılırken farklı şeyler konuştu. Odamda bana 'Benim istifa ettiğim söylensin' biz de kırmadık, kendisine hürmet ettik. Fakat Yılmaz Vural bu hürmeti hak etmiyor."

"Hocamın oyuncular ile söyledikleri farklı, yönetimimiz ve şahsım ile söyledikleri farklı. Çok medeni bir şekilde hoca ile anlaştık. Talihsiz bir 15 gün geçirdik. 15 gün içerisinde bir tane bile olumlu Giresun cümlesi duyamadık. Tesisler, sahalar hiç iyi bir duymadık. Giresunspor her şeyi yerine getirmiştir. Giresunspor ile ilgili haddini aştı. Ben bu camiayı teslim ediyorum. Giresunspor'u yargılama gibi bir gündem oldu."

Radyospor'a ve TRT Spor'a yapılan açıklamalar genel olarak böyle.
Reply

Messages In This Thread
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da - by ArmanınPeşinde - 27-02-2018, 22:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)