Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
27-02-2018, 21:54,
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Yılmaz Vural’ın açıklamaları:

"Taze taze yeni bir kulüpten ayrıldım ve canım sıkılıyor. İnsanlar bizden bir şey bekliyor. Almanya'daydım 20 gündür ve Mustafa Başkan telefon etti. Ben aslında Spor Toto 1. Lig'de 13 takımdan teklif aldım. 'Gidelim dedik.' işe başlamış olduk. Bitiş de aniden oldu. Perşembe günü antrenman yaptık. Oyuncular toplantı yapmış ve bana geldiler, 'Oyuncu arkadaşlar sizinle devam etmek istemiyor.' dedi. Bunları söyleyenler de Caner ve Çağlar... Gençlerbirliği'nde de erken oldu. Bu işin raconu neyse öyle yapılması lazım."

"Yönetimin araya girip, bu sıkıntıyı çözmesi lazım. Biz de 'Olmaz başkan.' dedik. Kulüp yönetimi tavır alsa, bu iş toparlanırdı ama böyle düşünen oyuncu grubu ile olmazdı. Bizim tavrımız demek ki onlara yüksek geldi. Yaş grubu yüksek bir takım vardı. Biraz canları yandı galiba. Ona üzüldüm... Biz buraya birilerini memnun etmeye gelmiyoruz. 'Ağır antrenman' diye bir şey olmaz."

"Göztepe'de de yaşadık ama oyuncuya karşı daha iyiydi onlar. Antrenöre teslim olan oyuncu grubu ile çalışmak daha uygun oluyor. Böyle bir gruba benim gibi bir adamı getirmemeleri lazımdı. 'Yılmaz Vural, toplantı yapıyor.' diye adımızı çıkardılar. Haftada 1-2 saati fazla görüyorsan da yuh sana yani."

"Giresunspor tamamen oyuncuya teslim olmuş durumda. Hocayı yolladınız, o zaman Ümraniye'yi neden yenemediniz? Genel olarak oyuncular da alınmasın. Süper Lig'de barınamayan oyuncular Spor Toto 1. Lig'e geliyor. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Yabancı oyuncular göndermeye çalışıyor. Sen kimsin ki beni gönderiyorsun?

Yılmaz Vural'dan Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ'a;
"Gönderdiğin teknik adamı geri çağırmak nasıl bir yöneticilik?"

Not: Ayrıca Hüsamettin önde oynar mı diye ısınan futbolculara sormuş futbolcularda başkana şikayet etmiş hoca kadro kurarken bize soruyor diye..
Reply

Messages In This Thread
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da - by grs282 - 27-02-2018, 21:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)