25.Hafta Giresunsporumuz 4-1 G.Gaziantep FK
27-02-2018, 18:43,
RE: 25.Hafta Giresunsporumuz-G.Gaziantep FK
(27-02-2018, 14:08)maicon_28 Wrote: Bence playoff yapmamız imkansıza yakın.
2. - 3. iken homurdanan taraftara sormak lazım şuan 12. yiz ve düşme potasıyla puan farkımız sadece 5, ne düşünüyorlar

Bu takımın reçetesini söylüyorum, haftalardır kızdığımız sövdüğümüz dialiba ve korkiş. Bunların tekrar iyi oynaması imkansıza yakın olduğu için playoff oynamamızda imkansıza yakın. Ahmet Şahin hakkında tespitleriniz doğru, karşı karşıya pozisyonlarda golü yiyor garanti, yalnız Anıl'da yan toplarda çıkmıyor(veya boşa çıkıyor) ve hiç bir şey yokken dahi hediye gol etme yeteneği var. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

Ahmet(Anıl)

Mert(caner) - Aykut - Çağlar - Hüsam

Korkiş-Panos-Hakan-Dialiba

Jones-Almeida

veya Jones yerine Fatih, diri kan olması için dakika 55-60 ta jones carioca girebilir.

Bence Ahmed Abed dandik, Almeida ile aynı menajer olduğu söyleniyor. Arada Abed'de kitlendi veya şart koşulmuş olabilir
Bursa'dan gelen Koffi  onunla ilgili de çok olumlu şeyler söylenmiyor ama yine de kesin bir şey konuşmayayım antrenman performansına göre belki şans verilebilir.

edit: Gerçi forvette 1.77 lik Almeida ile hiç bir şey olmaz. Olağanüstü yeteneklerin yoka bu ligde forvetin boyu 1.85 m civarı olacak

aga ahmetin tek iyi yönü topu oyuna iyi sokuyor. iyi seziyor bu da tecrübeden. anıl ahmetten ne kaparsa kar . jones u yazdın oraya ama işte jones 4-4-2 gibi oynayamaz geriye gelir yine. 4-4-1-1 olur o zaman. ben korişkodan yanayım her ne kadar inişli çıkışlı olsada. bu takımın kanatları onlardı . onlar olmalı. aykut iyileşmiş galiba. idman da gördüm ama . umarım bu hafta galip geliriz
Reply

Messages In This Thread
RE: 25.Hafta Giresunsporumuz-G.Gaziantep FK - by Semih Karahan - 27-02-2018, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)