24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
26-02-2018, 11:23,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(25-02-2018, 23:14)cotanak88 Wrote:
(25-02-2018, 23:01)bulancak28 Wrote:
(31-01-2018, 14:55)cotanak88 Wrote: Tam benim askere gideceğim güne denk geldi maç Big Grin  giresunspor size emanet beyler ben olamayacağım ama inşallah şampiyonluğu görürüz bu sene.

Adam 31 Ocak'ta yazmış bunu, fener ile ilk kupa maçının başlığına. Takip etme şansı oluyor mu bilmiyorum, takip etmiyorsa da dönüp öğrenince adama inme iner "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". cotanak88 kardeşim, bir an önce dön buralara. Sen gittin, takım bitti resmen.
Big Grin Big Grin acemilik dönemim bitti dağıtımda yol iznindeyim akıllı telefon kullanma şansım olmadı ama skorları aldım her skoru aldığımda şaka yapıyorlar sandım valla benim yokluğumun bu kadar etki yapacağını bilsem biraz daha ertelerdim  Big Grin bugün maçı izleme şansım oldu malesef bu takım en büyük düşme adaylarından kimse kendini kandırmasın bozbağ aldığı yerde bırakacak takımı sağolsun varolsun

Bu cenabetliğin sebebi biz miyiz acaba? Ben de askere gittim takım g.tü başı dağıttı bi an önce bitirelim askerliği de takım rayına otursun Big Grin
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by kral1234 - 26-02-2018, 11:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)