24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
25-02-2018, 21:24,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(25-02-2018, 21:17)genc28 Wrote: Düşermiyiz beyler ? Birisi fikstür-matematik hesabı yapsın rahat olun en azından düşmeyiz yazsın yeter bana

Dostum Ads'nin durumuna bağlı. Olur da reaksiyon verirlerse eğer onlar da, sahiden işimiz zor. Şu haftadan sonra iki hafta Manisa-Ads ile oynayacağız. Eğer 6 puan çıkaramazsak harbi tehlike. Çünkü aşağıdaki takımlar geldiler. Bak biz 30 puandayken ilk devre sonu, Eskişehir 17 puandaydı, şu an biz 7 haftada 1 puan alabildik 31 olduk, Eskişehir 30 puanda. 3 puan silme cezaları olmasa üstümüze çıkmışlardı. Samsun keza öyle, Denizli ortalığın çatına koyuyor. Aşağıdaki puan farkı hızla eriyor. 

Öte yandan bugün takım biraz daha derli toplu gibiydi. Son 3 haftaki oyundan çok daha iyiydi yani. Eğer bu anlayışla çıkarlarsa bana göre kümede kalırız. Ads-Manisa-Samsun-Gaziantep hedef maçlar, bunlardan bi 3 puan ve Altınordu ile Balıkesir'den gelecek 2 puan ile 45 puan bizi tutar. Bu söylediğim benim hedefim. Artı eksi oynamalar olabilir. 40 puan ile kümede kalırız yüksek ihtimalle.
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by bulancak28 - 25-02-2018, 21:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)