24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
25-02-2018, 12:44,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(25-02-2018, 05:54)Semih Karahan Wrote:
(25-02-2018, 04:14)Giresun Wrote: Cidden eski zamanın taraftarı başkaydı benim içinde yaşım gereği o kadar eskiyi bilmiyorum ama babamın tayini buraya çıktığı zamann ilk futbol merakımdan dolayı maçlara götürürdü beni taraftara hayran kalmıştım çocukken duyduğum besteleri aklımda kalan kadarıyla evde söyler dururdum öyle öyle başladı benimde ilgim Giresunspora karşı hatta ailede herkes ilginç karşılıyor hala Giresunlu olmadığım halde bu denli desteklememi ama garip bir şekilde o ilk maçtan sonra nedense hep büyük bir hayranlığım oldu halada sevgimiz devam ediyor

sende olan bu sevgi çoğu giresunluda yok .. hala trabzon için yanıp tüterler ulan ya gece gece ne sinir oldum

Benim garibime giden olay bu hocam zaten insanlar yakınlarında destekleyebilecekleri bir takım varken onun maçına gitmeyip İstanbul takımlarını destekliyor ama lafa gelince en çok bir maça gelmemiş adamlar takımı eleştirirler.Kadroya gelirsek Dialiba madem oynamayacak kes Abad oynasın oynamayacaksa niye alındı bu adam Recep yerine Hakan Murat yerine Abad olsaydı daha iyi olurdu ayrıca ben bu Jones sevgisini anlamıyorum millette gram topçu değil bana göre
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by Giresun - 25-02-2018, 12:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)