24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
25-02-2018, 12:15,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(25-02-2018, 11:43)bulancak28 Wrote:
(25-02-2018, 11:31)Slck28 Wrote: Apdülkerimin yanında panos oynar ortada dodo hakan oynar mecburiyetten. İnş şu abad ve almeida artık oyuna girer adamlar geldiklerinden beri top oynamadı ya en azından yenilceksekte öyle yenilelim.

Evet, nostalji kuşağı güzeldi. Gelelim hayatın gerçeklerine Big Grin

Hakan Elazığ maçında fena değil gibiydi inşallah böyle devam eder. Ben bu maç Fatih Atik'i görmek istiyorum, Recep iyice kabak tadı verdi çünkü. Bence ilk hedefimiz gol yememek, yani topu ayağımızda tutmak olmalı. Ümraniye daha çok oynatmama ve araya bir tane sıkıştırıp üzerine yatma anlayışına sahip bir takım, ancak bu sefer saldırmak zorundalar ilk 2'den çıktılar çünkü.  

Ahmet - Caner, Abdülkerim, Batuhan, Hüsamettin - Dodo, Panos, Recep - Dialiba, Korkishko, Almeida 

Muhtemel 11 bu. Bana kalsa kalede Anıl, defansta Dodo, orta sahada Hakan ve Fatih, ileride de Ahmad ile başlarım.
Abad hiç yok kadroda dodonun yanına recebi koymuş hoca forvet arkasında fatih yer alıyor muratı da sağ açığa almış murat yerine ahmed abad olabilirdi. Yunede fena değil sonuc olarak her hafta dialiba ve batuhanin mallıklarini izlemekten bin kat iyidir.
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by Slck28 - 25-02-2018, 12:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)