24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
24-02-2018, 21:29,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(24-02-2018, 21:22)123456 Wrote:
(24-02-2018, 21:20)bulancak28 Wrote:
(24-02-2018, 21:10)123456 Wrote:
(24-02-2018, 20:30)Semih Karahan Wrote: bende o yokta Big Grin benim ilk maçım şu işte ;
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=17265
kastamonu ile evimizde oynadığımız . tek hatırladığım güzel bir kafa ile gol attığımız sonlara doğru. ikinci yarı girmiştik zaten maça Sad hey gidi beee

Benim ilk macim 23 nisandaki Ordu maçı idi. 7 yaşındaydım. Hayal meyal hatırlıyorum. Düzenli olarak da 3.ligde şampiyon olduğumuz sene biraz düzenli götürmüştü. 
  Amasya maçından sonra Pazar maçı vardı. Küme düşen Amasya ile berabere kalıp, Lider Pazarı yenmiştik içeride. Sonrada zor bela Ofun önünde play off oynayıp çıkmıştık. 
  Seneler çok çabuk geçmiş be. O çocuk aklımla daha güzel geliyordu bana. En çok zevk aldığım dönemde 2007- 2009 arası idi. Takım iyi gitsede kötü gitsede her maç neredeyse 8-10 bine oynuyorduk.

2000'li yıllar bana da çok güzel geliyordu. O zamanlar Gaziosmanpaşa'da otururduk, ilk maçım Bağcılar-Bulancak maçıydı bildiğin halı sahada oynanıyordu Giresun'un ilk maçı da Türkiye kupası maçına gitmiştim gs ile samiyende oynamıştık. Fark yemiştik ama tribün ortamı falan çok hoşuma gitmişti. Ads ile oynadığımız playoff, ilk çıktığımız sene... Levent Eriş ile olan sezon da niyeyse bana çok keyif veriyordu heyecan oluyordu sürekli, sezon başı çok kötüydük sonra playoffa kalacaktık neredeyse. Bilenler bilir, Monopoly Türkiye oyununu çıkaracaktı en değerli şehirler oylama ile seçiliyordu. Nette herkes yardırmıştı Giresun'u birinci yapmıştık Big Grin

Eskişehir forumunu takip ediyorduk. Hile keşfetmiştik ama hile yayılmasın diye herkes ozel den atıyordu hileyi. Diğer iki seçeneği de silip Giresun yazıyorduk.  Smile Smile

Haahaahaha ayneen. Ne günlerdi yaa. 
@chotanax kardeşim de olayın içindeydi. Cihan olması lazım.

Bu arada kayıtlara baktım. Ersin Güreler o maçta 90 dk oynamış.

Buraya takımla ilgili yazasım gelmiyor artık. Bu takımın düzelme şansı yok bana göre. Rize'nin ilk yarı yukarıları kovalayıp küme düşmekten son hafta zar zor kurtulduğu sezonki halinin aynısıyız şu an
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by yirmisekiz - 24-02-2018, 21:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)