24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
24-02-2018, 15:33, (This post was last modified: 24-02-2018, 15:36 by maicon_28.)
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
bence sergen ile yalan oluruz. Her şey yolundayken bile bence Sergen yapı olarak bize uymaz ki, şuan ki kriz anında, kaos ortamında bence hiç uymayacağını düşünüyorum.

Yılmaz Vural gelmeden önce 1.tercihim Mesut Bakkal'dı ama şuan onu bile talaffuz etmiyorum onla da yalan oluruz şuan ki ortamda (Yılmaz Vural'ı gördükten sonra ki kararım)

İlk tercihim Metin Diyadin'in geri gelmesi, eğer olmuyorsa hem yöreyi, hem camiayı, hem de ucuza çalıştıracak olmasından dolayı Mehmet Birinci.

Bu arada bir eleştirim de yardımcı hocalarımıza. Biliyorum tecrübesizler, biliyorum heyecanlıar ama lütfen yedek kulübesinde biraz özgüvenli dursunlar. Gariban adam gibi durmasınlar, "zoraki maça çıkıyoruz gelin bizi yenin bitsin gitsin maç" gibi bir ruh haliyle duruyorlar. Hatırlayan vardır, İrfan Buz Bursaspor'da yardımcıyken takımın başında çıktığı bir Galatasaray maçı var özgüvenli, kendine güvenen bir yapıda sanırsın 20 yıllık hocaydı. Beklentim o yönde bizim hocalardan da..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by maicon_28 - 24-02-2018, 15:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)