19.Hafta | Adanaspor - Giresunsporumuz
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: 19.Hafta | Adanaspor - Giresunsporumuz
Bugün kaybedilen 2 puan olmadı; kaçan ilk 2 oldu, kimse kendisini kandırmasın birader bu saatten sonra kimi getirirsen getir gelen forvet en kötü o da en kötü 2-3 haftada toparlanır uyum filan derken kalan maçlarda giden gittti olur, umarım play off potasından çıkılmaz en azından bir kez daha play offlardan deneriz. Birde ben bu takımda Hüsamettin ve de fatih atik isimlerini görmek istemiyorum siktirsin gitsinler bi zahmet.
Yönetime şu soruyu sormak lazımdı bu takımın kupa ayarını bozdumu bozdu tur atladık gelen para garanti nasılsa deyip takıma yaklaşık 10 gün önce forvetler alınamazmıydı. Rizeye giden murugi 2 haftada 3 gol = 6 puan aldı zehir gbi oynuyor kendisini çok geliştirmiş madem öyle alacağız bu zıkımı alın camiayı biliyor uyumsa yarın koy oynasın 200 bin fazla ver, seneye çıkamazsan hoşafın yağı kesilir, o zman dahada bir şey olmaz kaynak sıkıntın yok ekstra 2 milyn borçla çıkardık ki ne ala neyse tüm bunları biz kendi kendimize yazıp çiziyoruz. streside cabası, Bozbağ iyi niyetli ve de şehrini çok seven bir başkan olabilir ama gel gör ki vizyon konusunda sıkıntı var hazır ele bakan para ile yönetim olmaz, yerel demeçlerde bile acemilik had safhada ....
Başkentten !
28-01-2018, 19:15
Reply

Messages In This Thread
RE: 19.Hafta | Adanaspor - Giresunsporumuz - by turkuaz_0628 - 28-01-2018, 19:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)