Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Dodo-Dimitriadis gibi bu ligin 3 gömlek üstünde bir göbeğimiz var. Bunların önüne ayağına hakim, oyun görüşü iyi bir orta saha alırsak ikinci yarı işler daha da kolaylaşır bizim adımıza. İnşallah yönetim bu durumun farkındadır. Yönetim değilse bile hocanın bunu istemesi lazım.
Bana kalırsa öncelik sıralamasıyla transferler; orta saha-forvet-stoper-kaleci şeklinde olmalı. Ligin Ankaragücünden sonra en az gol yiyen takımıyız. Kaleci-stoper transferi iyi olur ama öncelik değil bence. Attığımız gol sayısı ise ortalama. Altımızdaki 6-7 takım bizden çok gol atmış veya bize 1-2 gol yakın. Üstümüzdeki 3 takımın tamamı bizden çok gol atmış. Bu istatistikler de ortaya koyuyor ki bizim tutanda değil atanda sıkıntımız büyük. Tutanlarımızın kalitesinde problem var ama genele baktığımızda sorun yaratmamış. Asist istatistiği bulamadım ancak gol krallığında ilk 20'de oyuncumuz yok. Sinan en golcümüz o da 5 gol.

Velhasıl kelam doğru yere konsantre olunmalı, ilk hedef orta saha-forvet olmalı.
28-12-2017, 14:14
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by Yaglidereli - 28-12-2017, 14:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)