Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
26-12-2017, 10:44,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Vay anasını ben de eskilere gittim Smile
Benim Giresunsporla buluşmam 2006'da meşhur Gs maçı ile Sami Yen'de olmuştu. Malum gurbetteyiz o zamanlar yaş baş küçük ancak İstanbul'a gelince izleyebiliyoruz. Sonrasında takibe devam ettim tabi. Her İstanbul maçına gittim, bahçelievler stadına, güngören stadına, inönüye vs hayatımda ilk defa hep Giresun maçlarına gittim. Sonra Marmaralı çotanakları öğrendim benim eve de 10 dkk mesafedeymiş. Gittim bi gün maç izledim falan. O zaman başkan adını hatırlayamadım bana diyo seni semtin lideri yaparız falan Big Grin gaz veriyor. Forum vardı çok aktifti orda da takılıyordum. Sonra kapandı gitti.
Sonra burayı keşfettik, uzun süredir de yazıyorum. Polar ben de almıştım hatta Ankarada hacettepe maçında teslim aldım 2 tane.
Giresun'da izlediğim ilk maç da Ordu maçıydı. Yenildik ag.

Neyse buradaki, marmaralı çotanaklardaki ortamın bozulmaması gerekir. Bu tip oluşumlar kültürün temeli olur. İleride büyür ve yıkılmaz bir bina oluşur. İnşallah daha da kalabalıklaşır insanların Giresunspor'a ilgisi artar.
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by Yaglidereli - 26-12-2017, 10:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)