Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
25-12-2017, 00:45,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(24-12-2017, 23:50)genoa28 Wrote: şu forumda hemen hemen herkesin standartın üzerinde futbol bilgisi var, genel olarak bakıyorum hemen hemen görüşlerimiz aynı eksik bölgeleri çözmüşüz, alınmasını istediğimiz oyuncular bile hemen hemen aynı, hepimize bakıyorum oyuncu araştırıyoruz şu gelse faydalı olur vs hala yönetim ve hoca bu işi çözemiyor birşeyleri beceremiyorsa afedersiniz ama koyayım böyle işe

ara ara hep derim kendi kendime siz de yazayım şu forumdan birileri parayı bulup başkan olmadıkça bize güzel günler yok

sırf bu nedenle bir zamanlar aday çıkmadığı anlarda kulübe üye olmak istedim. hani 2.lige düştüğümüz sıralarda. sırf bu nedenle söz alıp kulubü ileriye taşıyacak şeyleri araştırılmasını isteyecektim hep bunlar bir hayal oldu. bizim istediklerimiz aslında çokta zor değildi.
store, sosyal medya aktifliği,kurumsallık,alt yapıya önem. aslında hepsi yapıldı yapılmaya devam ediliyor fakat üst yapı yani son noktada hala sorunlar vardı. bence kulup bunuda aşacaktır. ha bu başkan sayesinde oldu hepsi aslında. kötü yanlarıda var tabiki ama bozbağ bu kulubu hakikatten bir iki tık öteye taşıdı. işte sorun burada başlıyor. herşeyi bu tık taşımalar sanıyor. her seferinde göz önüne getiriyor. biz hata yaptık bunu bunu değilde şunu şunu yapıcaktık diyemiyor. sanki dese diyecekler ki sen istifa et. ulan zaten şehrin ileri gelenleri senin başkan olmanı istiyor ve devam etmeni istiyor. sende zaten bırakmazsın devam edersin ( ki 3 senenin sonunda kesin bırakıcam süperlige çıkalım bırakıcam gibi söylemleri var fakat ben pek sanmıyorum ) , hayır sen bıraksanda gelen adam büyük ihtimal yiyici olucak . kulübü bir yere getirmişsin bence şeffaf olmalı. basın toplantılarını arttırmalı. yanına 2 futbolcu teknik direktör alarak bunu her ay yapabilir. taraftarlarımıza böyle böyle arz ederiz diye. sorun hala bizim dernek statüsünde olmamız. a.ş ye geçememiz . gerçi geçenler de patlıyor ama olsun. çok ama çok proje var yapılacak . ben bile düşünüyorum. aktif olarak gözlemcilik yapıyorum . geçen görelespor geldi gidip diyecektim ki sizin için takımları izleyip analiz edeyim rapor edeyim sizde ona göre önlem alın. herhangi bir karşılık istemem sadece memleketim kazansın diyecektim. zaten amatör maçları izliyorum . rapor yazıyorum . ha onlara göndermişim ha göndermemişim bana giren çıkan yok. banada bu konuda kimsede karışamaz . ama işte olmuyor ben çok basit düşünüyorum belkide. mesela erolcan çorum'da okuyormuş . erolcana takımda ayarlarım . gidip sohbet edip takım hakkında konuşmak isterim. ama işte futbolcu egoluğu diye birşeyde var . başkana bi ara mail atıcaktım . burada genç çocukları izleyip bilgi vereyim sizde bi bakın ona göre alın diye. geçen sene çorum ile giresun alt takımları aynı ligdeydi onlarda görüyor ama neden üstüne düşülmüyor. tamam a takıma oyuncu adapte edemiyoruz belkide ama çocuk belki kiralık gittiğinde gelişecek patlayacak. ne kaybederiz . bence hiçbirşey. u15 de muzaffer diye bir cocuk var. yakın tanıdığımın cocugu. çocuk çok yetenekli ciddi manada. o çocuk bende kaybolup gidecek. ben en çokta buna üzülüyorum. ha onun hakkında da rapor yazdım gönderdim. belki gören duyan işiten olur.. inanın ben çok istemiyorum . şu takım süper ligde 15bine oynasın iyi futbol güzel futbol her sene üzerine koyan bir kulup olsun yeter. 26 yaşındayım bu hayattan başka beklentim yok. mühendisim aynı zamanda giresunda işe giremeyeceğimi biliyorum ama uzaktan yakından her türlü takibe ve desteğe devam edeceğim. bende ki memleket sevdası bu. diğer konu ise bizim bu dernek ve kuruluşlara . onlardan hiçbir cacık olmaz. butun dernekler birbirlerini kalkındırırken bizimkiler boş boş otursun. şöyle yaşımı başımı alayım(şimdide var proje ama işte giresunda uygulamak zor) benimde var projelerim bende kendimce birşeyler yapıp memleketimi kalkındıracağım.  alakasız oldu ama konu buraya kadar geldi :Big Grin bende isyan çok :Big Grin
not:gözlemcilik olayı federasyon nezdinde değil. kişisel ve grup halinde yaptığımız birşey
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by Semih Karahan - 25-12-2017, 00:45

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)