Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
23-12-2017, 22:41,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Ankaragücü yenildi ve lig ilk yarı güzel bitti bence 3 puanlı sistemde 4 puanlık fark hiçbirşey 2.yarı Ankaragücü bu ivmeyi götüremeyebilir kırılgan bi yapı var, taraftar gazı ile nereye kadar, maddi anlamda da sıkıntılar var belediye para vermezse futbolcu transferi kapalı bildiğim kadarıyla, rize bugün berabere bitseydi o da moral açısından daha iyi olacaktı, yapacakları transfere göre ilk 2 nin ciddi yarışçısı olacaktır, Ümraniye ise zannetmiyorum ilk yarı gibi çekişsin şu maçlardan birkaç hafta daha olsa dağılırlardı muhtemelen samsunu yenecekler ve 32 puan yapacaklar ama olsun götüremezler, Alttan bolu, elazığ ve de Balıkesir yapacakları transferlere göre ilk 2 ye onlar bile kafasokabilir puan farkı gerçekten kapanmayacak fark değil, Şu Giresunda oluşan metin Diyadin istifa ve topçulara giydirme işine bi çözüm bulup 5 transferle çıkarız allahın izniyle bu sene çıkamazsak artık ben çok zor görüyorum üst ligi yeter daha 3 senedir kıyısından dolanıp dolanıp dönüyoruz.

Gelelim söylentilere ben erene kesinlikle karşıyım biz ne zaman bizim çocuklarımız desek siklerini çıkardılar, emreler fıratlar aliler çok gördük erende gemiyi ilk terkeden oldu onu geç şu alinin kardeşi bi musftafa ismi sanırım az prof olunca ben gidecem dedi ya onu da gördük şimdi nerde bilmiyorum amatörde sanırım, eren meren gelmesin mümkünse pote zor ihtimal ama ismi bile yeter potenin bu lige vedat muriqi ise gençlerde rotasynda düşülüyor sanırım onlarda gelir demiştim daha önce ama ümit bırakmaz rotasyonda oynatıyor vedatı, yerel basında 2 süper lig birde 1.ligde forvet filan diye bişeler var bekleyelim bakalım evvela şu hoca işini bi bakalım ne oluyo her şerde bi hayır vardır caner recep bile hocaya koşupta sarıldıysa kenetlenme adına işe yaradı gürültü patırtı.
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by turkuaz_0628 - 23-12-2017, 22:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)