15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
10-12-2017, 23:38,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
Metin hocaya sahip cikmak lazim. Karekteri duzgun bir hocadir. Kendini bu yorenin cocugu olarak gorur. Sanirim mac 3 2 ye gelince homurdanmalar oldu kufur edildi. A. Gucu macinda kapali deniz tarafinfan istifa sesleri yukseldi ve bu umraniye macindafa oldu. Tesisler srhre ters kaliyo hoca sehri tanimiyor sehirle hoca ve takimin daha cok butunlesmesi lazm.70 dakika rizeyi oyunumuzla rezil ettik. A. Gucu macinda yine iyiydik ama atamadk. Biraz becerikli olsak 5 olurdu. Deli ibo pes etti kulubeye oturduydu. Sezon basinda yazmistim anil soru isareti demistim. Cok iyi niyetli kardesimiz ama olmuyor ilk ikiye oynayan tamimin kalecesi olamadi. A. Ordu maci haybeden gitti. Hep tedirgin hep tedirgin. Fevziylede olmaz bu is. Oraya takviye yapmak lazm. Metin hocanin eksi yonu oyuncu degisiklikleri geliyor bana gec ve yanlis oyuncu tercihleri. Dodo bitti adam. Dale yoruldu maca mehmet ve fatih atigi atabilirdi. Bu ligin en iyi futbol oynayan takimiyiz. Devre arasi takviyelerin kalitesi hedefimizi belirler. Son iki macta 6 puan koparabilirsek ilk 2 de devreyi kapatiriz
Reply

Messages In This Thread
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor - by yalavu - 10-12-2017, 23:38

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)