15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
10-12-2017, 20:34,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
(10-12-2017, 20:14)kerasus Wrote: ya beyler farklı maçmı izledik? bu maçı bari hocaya sallamayın pes yani. 3-0 da herşey bizim kontrolümüzde gidiyor neyin değişikliği? neyin yorgunluğu yahu. hatta bi pozisyonda kwouke anılın hareketlendiğini görünce topa koşmadı bile. koşsa zorluk yaratabilirdi oysa. adamlar o derece maçı bırakmış durumdalardı. 0-0 lık maçın konsantronuyla 3-0 lık maçın aynı olmuyor haliyle. kendileri bile beklemezken 3-1 oldu. 2. golde sizce gol olsun diyemi yaptı o ortayı? resmen anılın hediyesi. onu içeri almasa eminim tüm rizeliler orta yapan adama sövüyor olurlardı. 3-2 oluncada haliyle adamlar saldırıyor. hoca daha ne yapsın? kaleci aluyordunda metin hocamı istemedi yoksa?

İşte o yüzden Kweuke'yi çıkardı Ozan Papaker'i aldı neticesinde golü yedik ve az daha 3.golü de atacaktı. 2.gol tamam şansa ve Anıl'ın hatasından biraz, bugün takıma ve hocaya her türlü hakkını veririm, maçtan önce çok söylendim hatta bu kadroyla mı gol atacağız diye neticesinde çok fena g*t ettiler beni, yürekten helal olsun. Ama öte taraftan Rize'nin de pozisyonları da yok değil yani adamlar da yakaladı ikinci yarı ben oyunu çok kontrol ettiğimizi düşünmüyorum açıkçası. Bana göre biraz daha erken değişiklik yapabilirdi hoca.
Reply

Messages In This Thread
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor - by bulancak28 - 10-12-2017, 20:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)