14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
04-12-2017, 14:03, (This post was last modified: 04-12-2017, 14:06 by heyulaanil28.)
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(04-12-2017, 00:01)kral1234 Wrote: Bir de bu durumun hocalık olduğunu sanmıyorum. Kadro kalitesiyle alakalı bana göre. Sezona Fırtına gibi başlarken Metin hoca yok muydu takımın başında? Erzurum maçını, Altınordu maçını Metin hocayla çevirmedik mi?
Ümraniye maçında ilk yarıda bi araba dolusu golü Metin hoca mı atmadı? Elimizdeki malzeme bu.

7 haftadan sonra Metin Diyadin ilk 12-13 haftanın hocanın demiştim herkes karşı çıkmıştı bunu çalıştırdığı takımlar gösteriyor lakin takımda sorunlar var ben bazı arkadaşların dediği gibi kadromuzun yetersiz olduğunu düşünmüyorum ligin en iyi sağ beki bizde Caner stoper desen Aykut'u karakter olarak tutmam ama bu ligin üstünde stoper ligin en iyi orta sahasıda bizde Dodo ve Dimitriadis her ne kadar beğenmesekte Dialiba geçen sene malatya'yı çıkaran adamlardan biri kullanmadığımız Reçep bile bu ligin iyi oyuncularından biri keza Korkisho Ümraniye'de iyi oyuncu kadrosu mu var bizde takımda sıkıntı var gibi Caner bir kadro dışı kaldı geldi ama kadro dışı kalana kadar ki formundan eser yok keza Reçep niye kadro dışı kaldı bilen yok sosyal medyada futbolcular imalı mesajlar atıyor bence kadro ilk 2 çıkmak için yeterli ama takım içi sorunlar var bu gözüküyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor - by heyulaanil28 - 04-12-2017, 14:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)