5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz
Valla bugün internetten Arsenal-Chelsea, United-Everton, bizim maç ve ardından Sırbistan-Slovenya basket maçını art arda izledim, bir tek bizim maçta takıldı Sad O saatte oynanan diğer maçlara da baktım, herhangi bir sıkıntı göremedim. Geçen hafta Eskişehir maçında da tv de aynısı olmuştu. Sorun nedir anlamadım yani niye özellikle Giresun maçlarında bunlar oluyor.

Maça gelecek olursak, neredeyse baştan sona domine ettiğimiz maçta saçma sapan puan kaybedecektik. Dialiba geçen haftanın yıldızıydı, bu maçta hiç beğenmedim, keza Dale. Yani iki kişiyi oyundan düşürüyorsun, çalımlıyorsun, sonrasında verdiğin pasa bak be kardeşim.
Mehmet Akyüz'den ben çok ümitliydim, bu hafta da golünü attı çok şükür inşallah artarak devam eder.
Sinan ilk on bir oyuncusu değil, bu adam sonradan girdiğinde etkili olan bir oyuncu. Son 3 yıldır adam öyle oynuyor. Gene de bir maçta silmemek gerek bence.
Korkishko bu takıma çok gerekli bir isim onu bir kez daha anlamış oldum.
Adamım Recep bugün tutuktu. Metin Hoca heralde öne geçilince orta saha direncini arttırmak için daha merkezi oynayan Fatih Atik'i alıyor, son haftalarda çıkartılması o yüzden.
Defansa pek iş düşmedi, Denizli çok gelmedi zaten bizim kaleye.

Elazığ ve Ümraniye gibi bizi takip eden iki takımla içeride oynayacağız. O açıdan bizim için çok değerli bir galibiyetti. 3 haftada 7 puan hesabı yapmıştım, bunun üçünü aldık. Yıllar sonra Giresun'u lider görüyoruz, seriyi devam ettirip 3.sıra ile farkı da açabilirsek eğer demeyin keyfimize Big Grin
18-09-2017, 00:54
Reply

Messages In This Thread
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 18-09-2017, 00:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)