5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz
14-09-2017, 23:46,
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz
(14-09-2017, 23:35)maicon_28 Wrote:
(14-09-2017, 23:04)ArmanınPeşinde Wrote: Şu e blok olayı doğruysa bizimkiler resmen bug bulmuş yalnız. Sonuna kadar da böyle yapsınlar. Böyle saçma bir sistemden bu şekilde kurtulmak haktır.

rengo teoride haklısın ama geniş açıdan bakınca ortada bir haksızlık yok mu ? Çekirdekçi de olsa bileti maraton c den alıyor ama maçı maraton e de gayet sakin bir şekilde oturarak izliyor, gerektiğinde tepkisini veriyor vs. Tff cezayı maraton c ye veriyor. Bu çekirdekçi arkadaş e de olmasına rağmen cezayı yiyor. Tamam bağıran taraftar bug'u bulmuş ama gariban taraftar napacak Smile

Takıma fayda açısından bug olumlu ama sadece haksızlığı belirtmek istedim. Sonuçta dönüp dolaşıp passoligin bireysel cezalandırması gerektiğine geleceğiz ama sadece bir yorumda bulunayım dedim

Passolig komple haksızca bir uygulama. Neresinden dönsek kardır diye bakıyorum ben. Olay farklı yerlere kayacak ama; şöyle bir gerçek de var, çekirdekçi tayfanın kaçı acaba Passolig'i destekleyenleri destekledi?

Bu olaydan garibanların kurtulması açısından yapılacak hamle yönetimden gelir. Maraton ve Kapalı'nın bilet fiyatlarını aynı yaparsın, millet gider Kapalı'da izler. Başka türlü olmaz yani.
Reply

Messages In This Thread
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - by ArmanınPeşinde - 14-09-2017, 23:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)