2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
06-07-2017, 00:16, (This post was last modified: 06-07-2017, 00:17 by genoa28.)
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(06-07-2017, 00:08)kerasus Wrote: valla şu ofoeduya nedense sıcak bakamıyorum. futbolculuğuna değil tabi, değerine. çünkü piyasa olarak ligin en aranan isimlerinden biridir. oyüzden bizi çok çok aşar. tamam bütçeyi artırmış olabiliriz ama yinede ortalama trilyon verecek bi takım değiliz. ofoeduyu trilyondan aşağı getiremezsin, e ona trilyon verip diğerlerinide 300-500 lede oynatamazsın. oyüzden bizi çok sarsar ofoedu ismi. ha gelse heyecanlanmazmıyım? hemde nasıl. ama uzak bi ihtimal görünce daha mantıklı bakabiliyor insan.

bu arada ekliyim. kendi çapımızda bütçeyi artırmış olabiliriz ama aslında yaptığımız ligin ortalama seyrine çıkıyoruz bu sene. yoksa düşme hattında cebelleşen denizlide bile bizden daha kaliteli golcüler vardı. yani maddi durumu iyi olmayan takımlar bile gerektiği zaman paraya kıyıp gerekli transferi yapıyordu. biz ise para harcamamak için golcü ve kaleci bile almadık.

ben sana katılmıyorum, sanki Eskişehir'de Ofuedu ile orta sahada oynayayan Ramazan, stoperde oynayan Hakan Cinemre birbirlerine yakın para mı alıyorlardı bence hayır

bizde de Panos Dodo'nun iki katı alıyordur kesinlikle, herkesin çapı belli yeteneği belli, kendinden düşün aynı şirket içinde herkes yaptığı işe göre bilgisine ve yeteneğine göre para alır

ha aynı yetenekte ve fayda da iki adam olsa aralarında ücret olarak uçurum olsa o halde haklısın derim

bende yönetimin ne Ofuedu ne de Bruno'yu getirebileceğine inanmıyorum şahsen ama getirirlerse helal olsun tabi ama Panos'a 750 verdiysek herkese birşeyler verebiliriz
Reply

Messages In This Thread
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by genoa28 - 06-07-2017, 00:16
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by Besli28 - 18-07-2017, 13:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)