2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
04-07-2017, 23:05,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Kulüp hesap numarası falan vermişti ya taraftarlara o zaman ben ilkokul arkadaşımı aradım. Tribünün önemli adamlarından biri değil ama deplasmanlar dahil her maça gider. Bana söylediği kulüp küme düşerken borç batağındaydı,yönetim risk aldı oyuncuları takımda tuttu çünkü 1.ligde kalırsak işimiz yaş olurdu. 1 seneyi riske atıp Süper Lige yeniden çıkınca oradan buradan sponsorluk vs ile kurtarırız demişler. Oyuncuları da göndermemişler zaten bu takımla çıkarız süper lige yeniden diye. Ve futbolcularında bu durumdan haberleri varmış. Gerçi kulüpte olup nasıl olmaz o ayrı mesele de. O yüzden Alpay son zamanlar toparlanmaya başlamasına rağmen takımdan şutlamışlar. Risk almak istememişler. Böyle deyince aklıma Göztepe maçı geldi. Ulan madem böyle bu durumun var nasıl risk edip sahadan çekilirsin. Gerçi o zaman ilk yarı zirveye oynuyorlardı kesin çıkarız demişlerdir. Ama taraftar futbolculara da çok kızgınmış gitsinler diyor. O parayı bi şekilde toplar eskişehirliler ama bu duruma nasıl düştüler onu anlamadım.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by stantheman05 - 04-07-2017, 23:05
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by Besli28 - 18-07-2017, 13:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)