Poll: Sizce ilk maçta avantajlı skoru elde eder miyiz?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
47.83%
11 47.83%
Hayır
52.17%
12 52.17%
Total 23 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
23-05-2017, 17:18,
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
(23-05-2017, 12:46)sokakbaşımeyhane Wrote:
(23-05-2017, 12:40)halil28 Wrote:
(23-05-2017, 11:08)Semih Karahan Wrote: bakın arkadaşlar kadroya laf ediyoruz falan filanda başkan zaten küme de kalmak için kadro yaptı. yani hedefimizde zaten buydu. baskan baktı adana demir , göztepe,sivas,eskiiehir vs deli kadro kuruyo tutunamam bu ligde bende mecbur kümede kalmak için ucuz kadro kurayım dedi ve kurdu. forvet bu nedenle bekletildi zaten. bakıldı özgürcan bişeyler yapıyor o yuzden aylık 40 bin alan forvet değilde 5-10 bin alan forveti getirdiler. biz bu aşamada elenirsek seneye ki kadromuz bir tık yükselir. fazla da bişey olmaz. rize antep geliyo üstten. alttanda ankaragücü ile istanbulspor. ankaragücü taraftar ile bişeyler yapmaya calısır istanbulspor kemik kadro ile bişeyler yapar. yani diyeceğim o ki seneye ki kadromuz bir tık artar seneye play-off için biraz daha şansımız yüksek.

Iste bu yuzdende taraftar gelmedi bu sene maca.cunku hedef kadro kurulmadi.insanlarda inanmadi. Yillardir giresunun maclarina giderim ama okafor olayindan sonra yemin ettim gitmedim hic bir maça. Yanlis anlamayin okaforun gelmesinden degil.bizim paramiz bu kadarina yetiyo denilseydi anlardim. Ama bu ligin en iyi forvetini getiricem deyip okaforu getirmek....iste bunu hazmedemedim.

Kardeşim önce taraftarmiyiz seyircimiyiz onu ayirtedelim...bu takım 3.liglerde surunurken maça gitmiyormuyduk?
Bizim onceligimiz giresunspordur...futbolcular yöneticiler gelip geçer...hata yapıldığını bende biliyorum...ama bu destek vermekle alakası yok...benim için kadro daha önemli dersen o zaman birşey diyemem
Helal olsun birader. Taraftar dediğin böyle olur, biz taraftariz. Her an her şartta desteklemek zorundayız.
Reply

Messages In This Thread
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - by stantheman05 - 23-05-2017, 17:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)