13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
04-12-2016, 01:01,
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
passolig konusunda bizim kulup sınıfta kalır. ben öğrenci halimle bile dayıma yenilettim anasını satıyım. yarın inşallah maça gidicem. maraton 8 kapalı 10 kale arkası 10 :/ bide 50.yıl forması çaktım mı tamamdır. konu konuyu açıyor geçen store a gittim oradaki çalışanlar açıldığından beri aynı 3 ayda bir giresuna gelirim store a mumkun oldugunca ugrarım ürünlere bakmaya calısırım ( calısanlar izin verdikçe ) çalışanlar sanki beni kovuyor gibi geliyor bana . bu her seferde oluyor. giriyorum bakıyolar fiyatını soruyorum falan böyle git der gibi . dayım esofman takımı sordu 210 tl arkadas nike adidas bu fiyatlarda fener galatasaray. yahu sunu fiyatını az düşür herkes alsın. sürümden kazan biraz. sırf açtık demek için açmışlar gibi. geçen sene süper lige çıksaydık ev arkadaslarıma sözüm vardı forma alıcaktım. yahu öğrenciye azıcık acıyın ya. valla baskana mail atıcam. baskanı severim çalışıyor en azından ama formalar 70 yerine 50 olsa cidden fazla satılır. ben 50 sanıyodum alırım dedim ama bakalım inşallah alıcam. yarın ki maçtan ümitli değilim açıkcası . gerçi bugun hava iyidi ama yarın bozabilir. zemin kötü olur falan geçen seneki içerde altınordu maçı geliyo aklıma. 1-0 falan alırız inşallah. gökhan'ı çıplak gözle seyretmek için can atıyorum Big Grin
Reply

Messages In This Thread
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor - by Semih Karahan - 04-12-2016, 01:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)