Yeşilgiresun, genç oyuncular ve TBF'nin teşvik sistemi
09-11-2016, 21:19,
RE: Yeşilgiresun, genç oyuncular ve TBF'nin teşvik sistemi
(09-11-2016, 16:55)kesap28 Wrote: bu olusumla kazanacagımız en yuksek meblag yı kazanacagız gıbı bırde lıgde tutunursak benım hıc tereddutum yok ben palyoff beklıyorum tadından yenmez

Play off biraz zor. Fener, Efes, Daçka, G. Saray, Beşiktaş, Banvit, Ksk... Bunları geçmemiz bu kadronun tecrübesi ile mümkün değil.  Şimdiden  7  etti.   8.lik için daha; Ozan Bulkaz gibi iyi bir hoca ile çalışan Uşak, oturmuş bir takım olan Çekmece ve hamle yapacağını düşündüğüm Tofaş var. 
Yabancıların üçü genç, dinamik ve yararlılar. Yalnız oyun kurucu Armstead geçen sene İBB. de ki oyunundan çok uzak. Yetersiz kalıyor.  Bir de içlerinde en iyisi olan Ledo'nun bencil oyundan vazgeçip takım oyuncusu olması lazım.
Yerliler zaten projenin temel taşları. İnanç Koç'u beğenirim. Ama keşke onun yerine yaşına rağmen, hala oyuna daha fazla katkı sağlayabilecek olan Kerem Gönlüm alınsaydı. (Şu an alt ligde, yanılmıyorsam Sakarya'da oynuyor.)
Armstead yerine daha şutör bir oyun kurucu alınırsa, ben de play off için umutlanırım.
Ayrıca bu hafta üst sıralar için rakibimiz olan Uşak'ı deplasmanda yenebiliriz. Salı gecesi Polonya'da maç yaptılar ve kilit bir oyuncuları sakatlığı nedeniyle yok.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeşilgiresun, genç oyuncular ve TBF'nin teşvik sistemi - by Temelreis28 - 09-11-2016, 21:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)