(25-10-2016, 18:44)kerasus Wrote: (24-10-2016, 23:38)einstein78 Wrote: çok kesin bir kişiden duydum. geçen sene başkana takımın süper lige çıkacakmıyız diye sormuşlar. başkan yok canım ne gerek var süperlige çıkmanın. böyle 1.ligde takılmamız yeterli demiş. süperlige çıkmak daha fazla borç daha fazla para kaybı demiş. biz o yükün altından kalkamayız böyle devam edeceğini belirtmiş. bence bu yüzden forvet almıyoruz takımın eksikleri yerine adam olan yerlere tekrar tekrar adamlar alıyoruz galiba..
ben kimseden bişey duymadım ama geçen sene defalarca söyledim bu takım çıkmak istemiyor diye. çünkü sahada izlediğimiz takımı görüyoruz. bi ilk yarıda seri yapıp 3 hafta üstüste liderlik potasınma gelmiş bir takım vardı, birde nolduysa birdenbire her maç skora yatıp beleş puan kayıpları yapan takım. çok bariz şekilde frene basılmıştı takımda. bunu söyleyince biz suçlu oluyoruz nedense.
akp il yönetiminden birisi geçen sene bolu maçından sonra bana demişti bunu. şimdi biraz duraksayacaz hedef lige çıkmak değil demişti. zaten ondan sonra ilk yarı sonuna kadar puan kaybetmiştik.