6.Hafta | GiRESUNSPOR 2–0 Ümraniyespor
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor
Ligin 6. haftasındayız 2. sıradayız ama ben takımı hala beğenmiyorum. Bugün maçı izlemeyenler rahat bir galibiyet aldık sanır ama 2.gol de penaltı gol olmasaydı ilerleyen dakikalarda sıkıntı yaşayabilirdik. Atağa çıkarken bu kadar dengesiz top kayıpları yapan bir takım görmedim tek pasla gol pozisyonuna girecekken o son pası atamıyoruz daha doğrusu kafayı kaldırıp o pası bilerek ve görerek atacak adamımız yok gol bulamayınca da ister istemez strese giriyoruz. Bugün beğendiğim tek oyuncu Tomiçti her hafta üzerine koyarak gidiyor. Onyekachide tipik kanat oyuncusu ayarında ayağında top tutmaktan başka bir marifeti yok bugün doğru düzgün bir kafa topunu alamadı gol vuruşlarında çok acemi şuan kaç maçı oldu bilemiyorum fakat baya süre aldı diye biliyorum hala golle tanışamadı.
6 haftada oynadığımız takımlara baktığımında şuan hiç biri ilk 7 ye girememiş durumda yani oynadığımız maçlar bizim için ölçü değil bence önümüzde 3 maçlık Eskişehir-Bolu-Göztepe serisi var bu maçlar bizim ne durumda olduğumuzu açıkca belli edecek o yüzden şampiyonluk naraları atmak için çok çok erken diye düşünüyorum.
dipnot: bugün maçın sonunda beşiktaşın son dakikada attığı gole sanki giresun gol atmış gibi gol diye bağıran sözde taraftarlarını buradan kınıyorum.
01-10-2016, 22:40
Reply

Messages In This Thread
RE: 6.Hafta | GiRESUNSPOR – Ümraniyespor - by cotanak88 - 01-10-2016, 22:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)