Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
17-02-2012, 01:46,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Bazı şeyler vardır. Zaman ve o zaman ki şartlar o anı gerektiriyordu.
Olgun Peker başkan olduğu dönem Giresunspor her zaman dipleri oynayan takımdı.
Olgun Peker obje olarak Giresun'un başına gelebilecek en güçlü ve paralı adam zannettik.
Olgun Peker başkan oldu ve aklımıza hayalime gelemeyecek isimler transfer ettik
tarihimizde ilk defa play off'nun kıyısından döndük. Ama o dönemi hatırlayanlar hakemlerin yanlı tutumundan dolayı kaçırdık.
O adamın transfer ettiği adamlar bizim takımımızda vitrin oldular. Ve futbol yaşamlarına bir şekilde devam ediyorlar.
Ama önceki zamanlarda diplerde mücadele ettiğimiz için...
Fatih Kitapçı başkanımızın da destek görmediği için.
Olgun Peker'in yanlışlarını gör(e)medik. Biz sadece süper lig istedik, başarı istedik.
Sivas'a Türkiye kupasında 3-1'den 4-3 yenildik, Altay'a 3-1'den 4-3 yenildik. Tribünde hiç görmediğimiz insanlar maçlarda sahaya girdi ve anlamsız olaylar oldu. Bazı şeylerden huylandık lakin yukarıda bahsettiğimiz şeylerden dolayı vefasızlık yapma denildik.
Ama hiç bir zaman bu şehrin ileri gelenleri hiç bir başkana destek verilmedi.
Efsane başkanımız Fatih Kitapçı bile Nurettin Canikli ve ileri gelenlerden bile desteklenmedi.
30 kişi istifa diye bağırdı gurura yediremedi ve olağan üstü genel kurul ilan edildi.
Osman Çırak başkan oldu. Futbolcular, yöneticiler tehdit edildi. Ömer Ülkü tartaklandı.
Olgun Peker ise geçmişindeki bazı yaşadıklarından dolayı desteklenmedi. Ve efsanevi Konya deplasmanında futbolcuların kendi topladığı parasıyla Konya'ya gitti.
Eğer Giresunspor bu zor zamanlarda ise şehrin ileri gelenleri olsun, biz tribüncüler olalım ya da Giresun insanı olsun hiç bir zaman tek sevdamız Giresunspor diyemediği içindir.

Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by faruk28 - 17-02-2012, 01:46
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)