3.Hafta | Şanlıurfaspor - GİRESUNSPOR
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
RE: 3.Hafta | Şanlıurfaspor - GİRESUNSPOR
1 puan a sevinme olayı gayet makul belki bu puan ligi üst sıralarda bitirmemize yarıyacak. Belki play off a kalıcaz ne biliyoruz ? Geçen sene kaçan play off u ne çabuk unuttunuz ? Deplasmanda alınan 1 puan a sevinilir kusura bakmayın, illaki o kadarda üzülmüşlerdir oynadıkları futbolun hakkını tam alamadıkları için fakat bu kadar abartmayın.

Altınordu başkanına sonuna kadar katılıyorum. Türkiye'de futbolcuya dayalı bir düzen oturmuşken futbolumuzdan keyif alamayız malesef. Adamlar hazır para ya oynuyorlar, oynasalarda oynamasalarda sabit ücretler o kadar yüksekki kim niye oynasın ? Her takım için geçerli bu. Ferasyonun üst rakam sınırlaması devletin vergi olayına el atması lazım. Biz eşşek gibi gelir vergisi veriyoruz,onlar aldıkları paranın kaçını veriyorlar Avrupada en son sıradayız. 

Futbol izleyeceksek önce futbolun para olmadığını, futbolculuğun profesyonel bir meslek olduğunu ve her şey den önce bir sporcu mesleği olduğunu bilmek gerekiyor. Ben TFF nin mevcut ülke futbolunu ileriye taşıyacak potansiyelde ve hamleler yapacak düzeyde olduğuna inanmiyorum. Bilakis mevcut yönetimle birlikte ülke futbolu bir çöküş dönemine girmiş,iyice dibe inmektedir.

Kısacası Başkanlar verdikleri paranın hakkını alamadıkları için her zaman haklıdırlar.
13-09-2016, 17:09
Reply

Messages In This Thread
RE: 3.Hafta | Şanlıurfaspor - GİRESUNSPOR - by GenCotanak - 13-09-2016, 17:09

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)