2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
Başkanın bahsedilen açıklamaları bende kış gününde soğuk duş etkisi yaptı Sad her zaman süper ligi kovalayan bir takım olucaz bunu göstericez hatta geçen sene kıl payı kaçırdık gibi konuşuyordu. Biz ligde zaten kalıcı değilmiyiz onu anlamadım . Bu sene 3. senemiz olacak. Daha geçen sene gelen adamlar kalıcıyız biz diyorda . bizim başkan neden bunu diyor anlamadım. Tamam kesin konuşmak istiyor anlıyorum ama küme düşmeme oynamak nedir. O zaman gidip Tomic'i neden alıyorsun. Git daha düşük para alan yabancı al yada türk al. Bu açıklamadan sonra maçlara gelen kişi sayısıda daha düşecektir. Zaten geçen senede istemeye istemeye play off potasına girdik neyse. Bi kaç maç kazanınca ligde kötü olunca bi anda yukarda olduk. Sonra başkandan birkaç video hani sonunu getirin gibisinden e tabi sonuda gelmedi. Neyse bakalım lig başlasın göreceğiz. Başkan takımların kurduğu kadrodan bütçelerden mi korktu bilemedim.

Edit:Birden dün maç vardı noldu o. Hiç bir yerde ne sonuç ne kadro bişey göremedim. Samsun-Giresun maçının bile sahadanda kodu falan vardı sonucu öğrenmiştik. Yerel basında da sonuç ile ilgili hiçbirşey yazmıyor.
(This post was last modified: 25-07-2016, 19:32 by Semih Karahan.)
25-07-2016, 19:29
Reply

Messages In This Thread
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by Semih Karahan - 25-07-2016, 19:29
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by ALİ FAİK KÖKSAL - 04-09-2016, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)