2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
25-07-2016, 09:09,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(25-07-2016, 00:42)mvsr Wrote:
Quote:Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yeni sezondaki öncelikli hedeflerinin kümede kalmak olduğunu belirtti.

Başkan Mustafa Bozbağ; “Giresunspor her zaman disiplini ön planda tutmuş bir takımdır. Disiplini ve aile yapımızı bozmayacak her mevkiye her oyuncuyu alacak güçteyiz. Bu transfer döneminde de bunu kanıtladığımızı düşünüyorum. Giresunspor’un birinci hedefi her zaman bu ligde kalıcı olmaktır. Ondan sonra da bu takımı bir üst lige çıkartmak için savaş vermektir.  Geçen sene 30 milyon TL bütçeye sahip Şanlıurfaspor kümede kalma maçı oynadı. Karşıyaka küme düştü” dedi.

BİN AN ÖNCE ADAPTE

Başkan Bozbağ sözlerine şu şekilde devam etti: “Transferi iyi yaparsınız ama tutmaz. Yeni gelen arkadaşları bir an önce Giresunspor’a ve Giresun şehrine adapte edip yolumuza devam etmek istiyoruz. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Lig çok uzun bir süreç. Kim derdi Adanaspor’un geçen seneki kadrosuyla Süper Lige çıkacağını. Biz savaşacağız. Benim ve yönetim kurulumun aldığı oyuncuların birinci amacı bu şehrin armasını layık olduğu yere taşımak olmalı. Giresunspor her zaman PTT 1. Ligi’ne layık bir takım olmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır ama Süper Lig de çok uzak değil. Bunu geçen sene gördük. İlk önce ayaklarımız yere basacak sonra yukarısı için savaş vereceğiz”

Bunu duyan adam kombine alır mı ?

Geçtiğimiz sezon sonu ve gerekse de kongre süreci öncesinde artık hedeflerin büyüdüğünü,hedefimizin bu yıl süper lig oldugunu söylemedi mi ?Ya basın sözleri çarpıtarak yazıyo ya da beynimizle mi dalga geçiyolar?Kombine konusunda taraftar'dan çok fazla beklenti içine girmesinler.Taraftarların da sokağa atacak parası yok,ayağını yorganına göre uzatmalılar.Taraftar da biliyor vip kombine almasını ancak geleceğini tehlikeye atmak istemiyor.
İnadına Giresunspor !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by gire28sun - 25-07-2016, 09:09
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by ALİ FAİK KÖKSAL - 04-09-2016, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)