2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
04-07-2016, 14:43, (This post was last modified: 04-07-2016, 14:44 by genoa28.)
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
KALE : ESER, ANIL, ALİ

SAĞ BEK; BERKAN, RIZVAN

SOL BEK; HÜSO, ?

STOPER ; ÖZGÜR, ONUR, CİHAN, ?

ÖN LİBERO; RIDVAN, ONUR CENİK, DODO, SALİH, ÇAĞRI

OFANSİF ORTA SAHA ; ?

SOL KANAT; VOLKAN OKUMAK, AYKUT CİVELEK

SAĞ KANAT; ABWO, ?

FORVET; ?, ?, ?,

sol bek için Ergün Teber deniyordu ben tavım,

stopere Alanya'dan Ahmet Kesim'i isterdim şahsen ama Urfa'ya gidiyormuş, Faruk Çelik Osmanlı'dan Numan ve Ahmet'i Urfaspor'a almış bizim Canikli kadar etkisiz bir başbakan yardımcısı ya da bakan yoktur herhalde bir şeye de elini at "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".

ön libero Dodo hariç çöp dolu, Rıdvan, Onur Cenik filan nedir abi basın gitsin, 2.ligde orta sıra takım oyuncuları bizde adam sayılıyor, Tugay haricinde iyi bir transfer daha şart.

sağ kanat için diğer isim Tisdell herhalde bitti filan deniyor, zaten Abwo, Tisdell, Volkan değişmeli oynarlar sıkıntı yok, bu Aykut Civelek'de bek değilmiş kanat oyuncusu.

ofansif orta saha için bi ara Vedat Bora deniyordu adam müzmin sakat, Vedat ile beraber bir isim alınırsa tavım ben.

forvet için beklemeydiz yaprak kıpırdamıyor.

bana göre 8 değil 10 transfer lazım, şampiyonluk filan da hikaye hatta play-off bile
Reply

Messages In This Thread
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by genoa28 - 04-07-2016, 14:43
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - by ALİ FAİK KÖKSAL - 04-09-2016, 18:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)