34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
15-05-2016, 22:24,
RE: 34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor
(15-05-2016, 21:28)chotanax Wrote: İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Ben hakkımı başkanından tdsine, futbolcusundan malzemecisine, taraftarından rakibine herkese hakkımı helal ediyorum.

Başkana ve hocaya yüklenen arkadaşları da belirli bir yere kadar anlıyorum ancak bir noktadan sonra kesinlikle katılmıyorum.

Sezonun ilk haftaları, sefer hoca gidene kadarki bölümde hepimizin ortak fikri kümede kalsak yeterdi. Erkan hoca geldikten sonra acaba play off olur mu diye değişti, sezon sonuna doğru ise play offun  hedefimiz olduğu kesinleşti. Yapılan transferler ve harcanan para ile ligin ortalaması oran orantı yapıldığında sonuna kadar başarılı bir sezon geçirmişiz. Ligin en ucuz kadrosuyduk biz unutmayın. Yok adamakıllı transfer yapmadık, gereksizleri topladık diye eleştiriyoruz ama geçen sene aynı eleştiriyi yaptığımız, ergün çakırı kendisine tercih ettğimiz vedat'ı da bu takıma getiren bu başkandır ve büyük ihtimal klüp tarihi boyunca elde ettiği bonservis gelir toplamını 50'ye katlayarak yolcu edeceğiz kendisini. Kaldı ki devre arası alınan ismail haktan hepimizi heyecanlandıran, takımı ayağa kaldıracak bir isimdi ancak kaleye adam gibi üç şut atamadan yarım sezonu devirdi ve elveda diyecez kendisine.

Daha önce de yazmıştım, şehir olarak kırılgan bir ekonomiye sahibiz, X bir klüp 50 milyon borçla dünya transfer yapabiliyorken biz 15 milyon borçla klübü sahipsizlik nedeniyle kapanma noktasına getirebiliyoruz. Bu ortamda hem alt ligde borç eritip hem de üst lige çıkmak mucizevi bir başarıdır. Kendi adıma başkana kızdığım ve asla affetmeyeceğim tek nokta 2. ligde şampiyon olurken ergün çakır ve eray çalışkana devre arası birer yedek almamasıdır. Geri kalan bütün hataları affedilebilir ki ben affettim bile. 

Gel gelelim erkan hocaya, ben klüp tarihinin son 20 senesini bilen biri olarak klüple mayası bu kadar tutan başka bir td hatırlamıyorum. Bir tane ligin üstünde adamı olmadan, bu kadroyla ve kendi hatalarına rağmen play offu son anda kaçıran hoca da bence başarıldır. Elazığ maçında hocaya yüklenen arkadaşlara emrecanın ikinci sarıyı yememek için faul yapmaması, erciyes maçında penaltıdan yediğimiz golün penaltı olmamasını hatırlatırım. benim kendisine tek kızdığım nokta ksk deplasmanına takımı mental olarak hazırlamamasıdır.  O oyun kesinlikle affedilemezdi. bolu maçında bana kalırsa dodo atmalıydı, penaltı kaçtı ve oyun çok fena aleyhimize döndü. Penaltı gol olsaydı ne gibi bir tepki verecektik çok merak ediyorum. Sezon boyu Eserin elinden kaçırdığı topları, geçen hafta vedatın, dün yine vedat, abdül ve abwonun kaçırdıklarını düşünürsek çok ama çok pisi pisine kaçırdık play offu. Ben hocaya veya şahıslara suç yüklemektense şanssızlık, cenabetlik demeyi tercih ederim. 

Unutmayalım ki başkanın maddi anlamda tıkandığı yerde, futbolcuların tamamı alacaklarından onar bin tl indirim yaptığı gibi 2 hafta da süreyi uzattı. Başkanın ahlaktan kastı budur ve bizi bu mütevazi kadroyla bu işleri  yapmasını sağlayan da büyük oranda budur. 

Fevzi gibi vasat adamın 6 gol attığı, geçen sene ergünün yedeği olan vedatın bu sene gol krallığına oynadığı, yeni yabancıların beklenenin çok çok altında kaldığı, sakatlıklar nedeniyle 3-4 futbolcumuzdan hiç ama hiç verim alamadığımız, yine sakatlık nedeniyle koca bir sezonu hüsam gibi bir yetenek düşmanı sol bekle devam ettiğimiz, eserin bolca yumurtladığı, kimine göre başkanın, kimine göre hocanın büyük hatalar yaptığı bir sezonu geride bıraktık. Dün akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i tramva'yı çabuk şekilde atlatıp gelecek seneye tez zamanda hazırlanmaya başlamamız gerek.

Öncelikle borcun bittiğini, vedatın okkalı bir paraya satılacağını düşünürsek maddi anlamda çok rahat olacağımız için çok daha kaliteli bir kadro kurabiliriz. Ben iki senedir bizi ipten alan erkan hocanın kalmasından yanayım. Eline kaliteli bir kadro vererek bir şans daha verilmeli. 

tahminim, başkanın hedefi bu sene olursa play offtu ama esas hedef bu sene borç bittikten sonra gelecek sene ilk iki, olmadı EN AZINDAN PLAY OFF.

Kalması gereken futbolcular; 

ilk onbir; stoperde özgür ve cihan, sağ bek rızvan (berkanla değişmeli) liberoda dodo ve tugay, sağ açık abwo (ligin ikinci yarısı skora doğru dürüst katkı yapmasa da bence çok iş yaptı)

yedek olarak kalması gerekenler; anıl, hüsam, onur demir, berkan, abdül, waldison, fevzi.

geri kalan herkesle helalleşilmeli.

transfer; kesinlikle iyi bir kaleci, sol bek, stopere olursa sağlam bir adam (cihan yedeğe çekilebilir), sol açık, 2 tane ayite pote, müzmün sakat değilse vedat bora, defans önüne 2 yedek, abwoya yedek bir sağ açık.

Hepimizin ortak noktası bu takım. Artniyet anlamında kimseden şüphem yok. Giresunspor konusunda kırdığım üzdüğüm arkadaşlarım varsa haklarını helal etsinler. Benden yana da helal olsun. Seneye çok daha iyi bir Giresunspor izleyeceğimize de eminim, başkana bu konuda sonuna kadar güveniyorum.

Bu arada dün akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i yıkımı hala atlatamadım. Kafa hala yerinde değil ve düzgün yazamamış olabilirim. Kusura bakmayın.

noktasından vırgulune cok dogru bır yazı tebrık ederım topragım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply

Messages In This Thread
RE: 34.Hafta | GİRESUNSPOR-MG Alanyaspor - by kesap28 - 15-05-2016, 22:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)