31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(24-04-2016, 23:39)adebisi28 Wrote: Yanlış anlamada şu forumdakilerin %85 i oynanan futbolun umut vermediğinin farkında zaten. Kazanınca da söyledik bunu yenildikten sonra da. Başka taraftarlar bizden daha çok inanıyor çıkacağımıza ben ona gülüyorum.Yönetimi de eleştirdik teknik ekibi de futbolcuları da. Yenince baş tacı da yapmadık kimseyi, gayret gösteren topçunun hakkını verdik abartmadık. Sende eleşti yaparken skor taraftarlarının ismini ver hedef göster. Böyle ortaya konuşunca olmuyor.

hocam sana cevap yazdığım şey sadece hüseyin kalpar konusu. onun dışında genel mesajlar. özelliklede skor taraftarı var evet forumda. hatta maçtan sonra açıkça hodri meydan dedim ama ortaya çıkmaya yüzü yok tabi. geçen hafta samsun maçından sonra takım çıkmak istemiyor diyenlere kapak olsun falan bol keseden sallıyordu. yok efendim takım yenince ortada görülmüyorlar falan filan. skora göre yorum yapıyor kısacası. isime gerek yok, madem o vermemiş bizde isim vermeyelim. 

ama mesajlarımı sıkı sıkıya takip eden hayranlarıma belirteyimde çok beklemesinler. bu ara biraz yoğun oluyorum. samsun maçını bile gecenin 11 inde maçkolikten bakıp öğrendim. basketbol masa hakemliğine falanda başladım. eğer yazılarımı özlüyorsa burda herkesin içinde yazmasına gerek yok, özel mesaj atsın  Smile
25-04-2016, 10:28
Reply

Messages In This Thread
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR - by kerasus - 25-04-2016, 10:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)