Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
29-03-2016, 14:07,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Çok farklı açılardan bakıyorsun. O zamanki Trabzonspor'un yönetimiyle şimdiki yönetim farklı. Bir kavga olduysa eski yönetimle oldu. Yeni yönetim üzerine düşeni yaptı ve buzların erimesi için gerekli adımları attı. Futbol takımıyla basketbol takımı malesef bir çatı altında değil ancak basketbol takımının yönetimini de Muharrem Usta oluşturdu herşey ondan soruluyor. Lige çıktığımızdan beri hiçbir takımla aramızda olay çıkmadı özellikle geçen sene Avrupa'da finale yürürken bazı takımlarımız salonlarında küfür yağmuruna tutuyordu bizi. Kulübün genel olarak görüşü değişti. Futbolda mesela geçenlerde oynadığımız Galatasaray maçında olanları biliyorsun. O gün kulübün başında Hacıosmanoğlu olsaydı televizyona çıkıp sağa sola sallardı tehditler yağdırırdı. Ancak Muharrem Usta süreci çok iyi yönetiyor. Geldiğinden beri hiçbir kulüple sürtüşme olmadı ve olmayacak.

O yıl Giresun'da oynadığımız maçlarda Muharrem Usta da vardı ve saldırıların ortasında kalan ekibin içindeydi hatta kapalı bi odaya alınmışlardı. Bak iki gün önce İstanbulda bi konuşmasında bundan bahsetti saldırıya uğradık dedi ama bizim taraftar da içerde aynısını yaptı burda iki tarafın da hatası var dedi. Nasıl bir lobiden bahsediyorsunuz anlayamadım orta sahadan üçlük atan Gordon'un basiretini mi bağladık? 40 saniye kala oyuncunuz topu oyuna sokarken Gordon yerine topu Alican'a atıp bomboş smaç basmasını ve sakatlık geçirdiği esnada sahaya girmenizi biz mi sağladık? Gordon ikinci maçta son anlarda bomboş bir üçlük kaçırdı onu atsa 2-0 ile lige çıkacaktınız. Yani herşeyi lobiye bağlamaya gerek yok 31 saniye kala sahaya girmeseydiniz ufak da olsa bi ümit olabilirdi erken bir üçlükle.

Gelmiş geçmiş olaylar. Burda da orda da bir sürü tatsızlık oldu burdaki maçta kenara gelen her oyuncuya tükürük yağdı bunlar iğrenç şeyler ve son bulması lazım.
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by djodom - 28-11-2015, 20:10
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016 - by Kadir İnan - 29-03-2016, 14:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)