26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
Şöyle genel olarak durumumuzu ele alalım Mustafa Bozbağ bu kulüp için değerli bir insan kimse aksini iddaa edemez.Çok kötü bir durumda kulübü devraldı şampiyon yaptı fakat bu şampiyonluk onun olağanüstü katkılarıyla gerçekleşmedi tamamem mehmet birinci ve oyuncuların bireysel katkılarıyla oldu yönetici sadece oyuncuları maddi yönden destekledi. Alınan oyuncuların hiç biri lig üstü oyuncular değildi yada bizi şampiyon yapın diye alınmadı bu oyuncular. Çoğu da şu an 1. lig altında mücadele ediyor.
Gelelim diğer konuya şu an bulunduğumuz ligte ve genel olarak karadeniz takımları arasında 70 li yıllardan bu yana süper lig görmemiş kaç takım kaldı? görenleri Sayalım..
Trabzonspor
Orduspor
Samsunspor
Rizespor
Karabükspor
Boluspor
Zonguldakspor
Bir zamanlar Akçabat Sebatspor
Bu takımların süper lig özlemi bizim kadar değil malesef. demekki bu takımlar kulübe soda almanın ötesine geçmiş.. yıllardır bu şehri 2.lig ve 1.lig arası şampiyonluğu başarı olarak gösterip uyuttunuz. tamam kulübün borcunu ödemek önemli ama önümüzdeki sezona bana ligte kalacağımızın garantisini verebilirmisiniz yada kulübün borçlarını sıfırlayıp şampiyon olacağımızı söyleyebilirmisiniz. 3-4 trilyon borçtan korkup transfer yapmaya çekinen bir başkanın vizyonu da yoktu bana göre. Bir Akhisar belediyesporun süper ligi kaldırabileceğini kim tahmin edebilirdi. Seneler önce akhisarın ismini duyanımız varmıydı bu takım çok iyi planlama yapıptamı süper ligi kovaladı. Hayır sadece inandılar.
Demek o ki ben bu saatten sonra süper lige çıkarmayan hiçbir kulüp başkanına başarılı demem. Bu 1.lig tecrübesi bize yettiğini düşünüyorum.
25-03-2016, 15:24
Reply

Messages In This Thread
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor - by cotanak88 - 25-03-2016, 15:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)